• Thika Travel Team België

  Thika Travel Team België

 

Bel de experts van Thika Travel

Reizen met Thika Travel betekent ervaren en beleven. Daarom gaan onze reisexperts geregeld op reis. Om nieuwe hotels en lodges te bezoeken. Om natuurparken beter te leren kennen. Om safari's en andere activiteiten uit te proberen. Om plaatselijke agenten en gidsen te leren kennen. Gewapend met die kennis kunnen ze u beter van dienst zijn. Praktische problemen tackelen. En inspirerende adviezen geven. Want ook op reis geldt: alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.

Bel met onze experts. Mail ze. Vraag ze het hemd van hun lijf. Ze zullen met alle liefde hun passie voor reizen met u delen. En als daar een bijzondere reis of rondreis uit voorkomt: des te beter. Joost Tania

 

Uw adviseurs

 • Carina van 't Hoenderdal

  Carina van 't Hoenderdal

  Expertise
  Incentives Expert
  Laatst bezocht
  Kenia, Laikipia plateau
  Contact
  incentives@thika.nl
  +31 (0) 346-244081

  Carina heeft ruim tien jaar ervaring en heeft haar sporen in de branche ruimschoots verdiend. De rust en kalmte zelve in hectische tijden en een gezonde drang naar perfectionisme. Gaat tot het uiterste om het onmogelijke voor elkaar te krijgen. Geen groep te groot want Carina heeft alles onder controle en tot in detail geregeld.

   
 • Nicole Brasser

  Nicole Brasser

  Expertise
  Project Manager Incentives
  Laatst bezocht
  New York
  Contact
  incentives@thika.nl
  +31 (0) 346-244081

  Nicole is onze jongste aanwinst. "Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans om naar Zuid-Afrika te gaan. Ik heb daar veel met de lokale bevolking gewerkt en intrigerende mensen ontmoet. Na mijn studie heb ik drie jaar bij een zakenreisbureau gewerkt, totdat ik de kans kreeg om bij Thika Travel aan de slag te gaan. Mijn favoriete bestemming is Noord-Amerika. Ik heb langs de oostkust gereisd en Washington en New York gezien. New York heeft precies wat ik leuk vind: verschillende culturen en ontelbare mogelijkheden in één stad!"

   

   
 • Hilde Sanders

  Hilde Sanders

  Expertise
  wereld reiziger
  Laatst bezocht
  Nederlands, Engels, Duits, Zuid Afrikaans
  Contact
  hilde.sanders@thika.nl
  00.31.(0)346.244081

  Mede oprichtster van Thika Travel en doorgewinterde incentive veteraan. Samen met Hilde organiseerden sommige bedrijven meer dan 10 jaar hun jaarlijkse incentive. Hilde bereisde de wereld van Noord tot Zuid en van Oost naar West. Verloor haar wilde haren in Afrika en haar hart aan India. Hilde IS Thika en de grondlegster van Thika Incentives.

   
 • Joost Tania

  Joost Tania

  Expertise
  Wereldreiziger
  Laatst bezocht
  Botswana, Antarctica
  Contact
  joost.tania@thika.nl
  +31 (0) 346-242526

  Father & founder van Thika Travel. Zoals hij het zelf zegt Thika is zijn kind, zijn lust en zijn leven. Thika Incentives heeft een speciaal plekje in zijn hart. Ooit stond Joost bij de eerste Thika Incentive zelf de Masai te coachen tijdens een voetbalwedstrijd. Heer Tania is een wildlife-kenner in encyclopedische uitvoering. Heeft een wereldwijd netwerk en maakt zich sterk voor natuurbehoud en duurzaam toerisme.

   
 • Mirjam Guldemond

  Mirjam Guldemond

  Expertise
  Project Manager Incentives
  Laatst bezocht
  St. Petersburg
  Contact
  mirjam.guldemond@thika.nl
  +31 (0) 346-244082

  De meest succesvolle Incentives organiseren op welke bestemming dan ook is haar passie. Na de Hogere Hotelschool en functies bij verschillende andere Incentive bureaus is Kockengen nu haar thuishonk. Ze organiseede events van 5 tot 500 personen. Leven uit een koffer is voor haar een niet onbekend begrip en ze gaat stappen verder om het gewenste resultaat te bereiken. Denkt vaak in superlatieven en gaat helemaal los met de creatieve puntjes op de i zetten. Heeft service-mindedness tot levens motto gemaakt en is altijd op zoek naar de nieuwste locaties, beste suppliers, verrassendste thema's en laatste hot-spots.

   
 • Carina van 't Hoenderdal

  Carina van 't Hoenderdal

  Expertise
  Project Manager Incentives
  Laatst bezocht
  Japan
  Contact
  incentives@thika.nl
  +31 (0) 346-244081

  Carina heeft ruim acht jaar ervaring en heeft haar sporen in de branche ruimschoots verdiend. De rust en kalmte zelve in hectische tijden en een gezonde drang naar perfectionisme. Gaat tot het uiterste om het onmogelijke voor elkaar te krijgen. Geen groep te groot want Carina heeft alles onder controle en tot in detail geregeld.

   
 

Direct contact?

Bel onze experts

 
Bel:
NL  +31 (0)346-244081
BE  +32 (0)3-4511400
 
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.
 
Fax:
NL  +31 (0)346-242525
BE  +32 (0)3-2396479
 
E-mail:
NL  incentives@thika.nl
BE  incentives@thika.be
 
 

Post en bezoek

Adressen

 
Nederland:

Kerkplein 6
3628 AE Kockengen
(gem. Breukelen)
KvK: Utrecht 30131330
BTW: NL 95.28.131.B.01

 
België:

Pastoor Van de Wouwerstraat 2
2600 Berchem
(omg. Antwerpen)
Lic.: A 5753
BTW: BE 04.60.151.766

 
 

Nu geen tijd?

Wij bellen u

 

Vul uw gegevens hieronder in.

 •  
   
 •  
   
 • *
   
 •  
   
 • *
   
 • *
   
 • *
   
 • *
   
Verstuur
+31 (0)346-244081
Contact