fish river canyon, namibie

11 x Verrassende & Ongewone Romantische Reizen

Door Lenette Vlasman op 14-02-2018

“Zeg… Zullen we samen op reis gaan?” Of u dit nu voor de eerste of veertigste keer aan uw partner vraagt, het antwoord is vrijwel gegarandeerd een grote grijns en een dikke knuffel. Wat is er fijner, leuker, romantischer dan samen de wereld ontdekken? Maar… Waar te beginnen? Wij zetten met liefde onze 11 meest verrassende en ongewone romantische reizen op een rij!

Lees meer

22 x Reisbucketlist Items voor 2018

Door Lenette Vlasman op 21-12-2017

Het unieke gevoel dat de wereld aan uw voeten ligt en tegelijkertijd zo indrukwekkend veel machtiger is dan u. Dáárvoor stappen we elke keer weer op het vliegtuig. Maar waar te beginnen…? Wij zetten deze Reisbucketlist 2018 voor u op een rij!

Lees meer
wandelen in de Sossusvlei in Namibië tijdens zonsopkomst

15 x Onze Favorieten van het UNESCO Werelderfgoed

Door Lenette Vlasman op 18-04-2017

UNESCO creëerde met het Werelderfgoed een manier waarop het voor landen makkelijker wordt om hun natuur en cultuur te beschermen. Iets waar wij als reisorganisatie natuurlijk volledig achter staan! Landen of organisaties ontvangen geen vergoeding voor een plaatsing op de Werelderfgoedlijst: het onderhouden van dat erfgoed valt hun zelf toe. Dus hoe steun je het behoud van dit culturele en natuurlijke erfgoed? Door het te bezoeken! Aangezien er op het moment van schrijven 1052 culturele en natuurlijke erfgoederen op de lijst staan, kunnen we het ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zetten wij onze vijftien favorieten van het UNESCO Werelderfgoed op een rij!

Lees meer
galapagos duiken whale shark

5 x onze favoriete duikspots

Door Lenette Vlasman op 20-03-2017

Waarom duiken we? De uitrusting is loodzwaar, de flippers onhandig, en we vinden nog dagenlang zand tussen onze tenen en in ons haar. We komen uitgeput weer boven en moeten dán nog eens die tank terug slepen en onze regulator afspoelen. Dus… Waarom trotseren we elke keer weer het zoute water? Ah, daar hebben wij een antwoord op. We zijn reizigers. Ontdekken, dat zit ons in het bloed. En welke omgeving is er zo weinig ontdekt als de onderwaterwereld? Een adembenemende sprookjeswereld, puur en alleen voor ons. Wij zetten onze vijf favoriete duikspots op een rij!

Lees meer
Strand Zanzibar

12 x de mooiste stranden ter wereld

Door Gastblogger op 14-10-2016

De ideale reis voor mij en mijn gezin bevat altijd een sprookjesachtig strand. Als echte waterratten en duikliefhebbers hebben wij al heel wat prachtige bestemmingen mogen bezoeken. Idyllische plekken, waar we ongegeneerd konden genieten van de rust. Heerlijk wegdromen. En terwijl we uitkijken over de blauwe golven, voelen we het witte zand tussen onze tenen kriebelen. Beter kan het niet! Graag neem ik u daarom mee naar onze favoriete stranden ter wereld.

Lees meer
Fotografie © KidsLoveTravel KidsLoveTravel Inpaklijst

Tips & Tricks: 10 x dé inpaktips voor verre reizen met (jonge) kinderen

Door Gastblogger op 16-09-2016

Vorige maand zette reisexpert Jennifer haar Tips&Tricks voor verre reizen met jonge kinderen op papier. Deze maand kregen wij van reisbloggers Kevin en Aafje van KidsLoveTravel een geweldige opvolging; tips voor dé perfecte inpaklijst! Zo heeft u binnen no-time uw inpaklijst op orde, en kunt u de week voor vertrek besteden aan voorpret in plaats van inpakpaniek.

Lees meer
Strand bij Hotel Kempinski, Seychellen

Indische Oceaan: 3 x onze top adult-only hotels

Door Lenette Vlasman op 28-04-2016

U stapt aan wal van het tropische eiland, ruikt de zeelucht, ziet de azuurblauwe oceaan, en hoort… Niets. Oh, wacht. Het kabbelen van de golven, en het getjilp van vogels. Maar de schattige en ook ietwat luidruchtige peuter die achter u zat in het vliegtuig, is nergens te bekennen. Even rust.

Lees meer
zonsondergang op de Seychellen

Seychellen: vanaf het water

Door Gastblogger op 12-04-2016

Voor de derde keer in mijn leven land ik op Mahé, hoofdeiland van de paradijselijke Seychellen en één van mijn favoriete bestemmingen in de Indische Oceaan. Als Indische Oceaan-expert is het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met lokale partners en op zoek te gaan naar nieuwe, unieke belevingen.

Lees meer
Reunion huwelijksreis stel op strand

10 x onze favoriete bijzondere huwelijksreizen

Door Lenette Vlasman op 07-04-2016

De gasten zijn naar huis, de band pakt in, en u ploft op de achterbank van de limousine. Wát een mooie dag… ‘Waarheen?’, vraagt de chauffeur. ‘Vliegveld’, grijnst u. Jullie beginnen het huwelijk met een fantastische start. Daar past geen ‘gewone’ huwelijksreis bij, maar een reis vol avontuur, adembenemende uitzichten, ontspanning en puur geluk.

Lees meer

Elke reis is uniek

De ultieme reis is voor iedereen anders. Daarom is elke Thika-reis maatwerk. We beginnen met een open geest en een luisterend oor. Als u ons de ruimte gunt, geven wij u daar iets onvergelijkbaars voor terug. Vraag een offerte aan
vrouw op duin Sossusvlei in Namibië 10 x Bestemmingen Die Je Klein Laten Voelen – Op de Best Mogelijke Manier fish river canyon, namibie 11 x Verrassende & Ongewone Romantische Reizen gaucho maakt paard gereed in argentinie 8 x Fantastische Plekken Voor een Paardrijtocht Mannetjesleeuw in de Kalahari in Botswana 5 x de meest bijzondere nationale parken in Afrika
Cheetah met haar jong liggend in de Serengeti in Tanzania De Thika Foundation
Van En Voor Thika Travel Reizigers - Doet U Ook Mee?
Tanzania: Bezoek Aan de Chimps Van Mahale Argentinië: Buenos Aires Door de Ogen Van Kunstenaars Chili: Hike Door Mirador de Cuernos