Incentivereizen met impact

Reizen vol inspiratie en motivatie

Incentivereizen met impact

Een incentivereis is een krachtig instrument om uw mensen of relaties te motiveren, te verbinden en successen te vieren. U creëert en versterkt zo de bevlogenheid binnen uw organisatie en daarbuiten. Tijdens een onvergetelijke reis die tot in de puntjes voor u is verzorgd, komt u samen echt even los van de dagelijkse beslommeringen. En zet u mogelijk de eerste, belangrijke stap naar te behalen doelen of nieuwe strategieën.

Een goede incentivereis weet alle gasten persoonlijk te inspireren. Met ervaringen die de verwachtingen overtreffen. Zodat uw reis niet alleen klopt, maar blijvende impact creëert en u dichter bij uw doel brengt. Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die u draagt. Daarom verdiepen wij ons in wat voor u belangrijk is en sluiten onze suggesties daar op aan. Zo creëren we de perfecte ervaring, aan de andere kant van de wereld of dichtbij onze landsgrenzen.

Ook kennen we de mogelijkheden van de werkkostenregeling en maken we op het gebied van duurzaamheid bewuste keuzes. Zodat u niet alleen voldaan naar huis gaat, maar ook ter plaatse een glimlach achterlaat.

Het Vaticaan na sluitingstijd

Privéconcert en exclusieve rondleiding

Het Vaticaan na sluitingstijd

Aan het einde van de dag, wanneer de laatste bezoekers het Vaticaanmuseum verlaten, gaan de deuren alleen voor u weer open. U bent welkom in de Sixtijnse kapel en het Vaticaanmuseum ná sluitingstijd. Wij regelen een exclusieve rondleiding om uw gasten of werknemers die ultieme blijk van waardering te geven. Want tijdens reguliere openingstijden mag er in de Sixtijnse kapel niet gegidst worden. Maar nu wel!Lees meer ›

De dabbawalla’s van Mumbai

Leer van de meesters in de logistiek

De dabbawalla’s van Mumbai

Buigen uw werknemers zich vaak over logistieke vraagstukken? Of wilt u met uw team zo efficiënt mogelijk werken? Dan is een bezoek aan India een must voor uw bedrijf. Want hier ontmoet u de mensen die van efficiënt werken en logistiek een topsport hebben gemaakt: de dabbawalla’s van Mumbai.Lees meer ›
 

Voorbeeldreizen