Boardroom in the Bush

De wereld als inspiratiebron

Boardroom in the Bush

Op zoek naar inspiratie? Of staat u voor de uitdaging van een fusie, een belangrijke managementbijeenkomst of vergadering van de raad van bestuur? Afzondering is vaak de beste manier om vooruit te komen. Weg van de dagelijkse beslommeringen, zodat u tijd heeft om te zien wat voor u ligt. Maar als u na een dag het hutje op de hei verlaat, zijn daar weer die alledaagse dingen. Daarom nemen wij u en uw team mee naar een plek waar de buitenwereld ver van u afstaat, zodat u écht tot de kern komt. Uw Boardroom in the Bush.

Wij bouwen een sterk programma met u op, zodat iedere deelnemer en iedere locatie uw gespreksonderwerpen en resultaten versterken. Zo regelen we gidsen die zich in uw onderwerp verdiepen en dit terug laten komen tijdens safari’s. En wist u dat de natuur en de lokale bevolking u veel kan leren over groepsprocessen, rangorde en respect? Eventueel stellen we u graag voor aan  professionele coaches om uw succesformule verder vorm te geven.

Een lodge midden in de natuur, een vergadertafel op een privé-eiland, een bedoeïentent of de ‘captains table’ van uw eigen expeditieschip in Antarctische wateren? Het is allemaal mogelijk!

De kracht van een keuze

Lokale inspirators vertellen

De kracht van een keuze

Bij het maken van zakelijke en wellicht ook persoonlijke keuzes tijdens uw boardroom in the bush, is het waardevol mensen te ontmoeten die u vol passie vertellen over hún keuze. De wereld is vol mensen die keuzes met grote consequenties durfden te maken. Keuzes die hun leven totaal veranderden. Wij brengen u graag in contact met deze mensen en hun mooie verhalen voor een inspiratie-sessie in een bijzondere omgeving.Lees meer ›

Uw vergadertafel in de bush

Van de Alpen tot de Sahara

Uw vergadertafel in de bush

Wat is de meest inspirerende plek voor uw vergadering? Die vraag beantwoorden wij graag met u. Want het antwoord is afhankelijk van uw doel. Misschien wilt u uw leiderschapskwaliteiten verbeteren, of met uw team een bevlogen visie voor de toekomst bepalen. Wij zoeken daar de meest originele setting bij én creëren een compleet programma rondom uw vergadermomenten. Zodat niet alleen uw sessies succesvol zijn, maar alles bijdraagt en in het teken staat van wat u wilt bereiken.Lees meer ›
 

Voorbeeldreizen