Share

AVONTUUR EN ONTSPANNING VOOR HET HELE GEZIN

Een vakantie naar de Malediven met uw familie? Zeker! Op de eilanden is er voor uw kinderen genoeg te ontdekken. Zon, zee en strand in de meest exclusieve setting zijn dé ingrediënten voor een topvakantie. Houden de kids van avontuur? Dan is dit één van de beste plekken ter wereld om met walvishaaien te zwemmen. Dat is pas een tof verhaal om thuis aan klasgenootjes te vertellen!

Kinderen maken muziek op het strand van de Malediven

KIDS CLUBS

Natuurlijk is het fantastisch om samen met uw kinderen een nieuwe bestemming te ontdekken, maar soms is het ook fijn even los van elkaar te zijn. De meeste resorts hebben een kidsclub waar uw koters geheid snel vrienden maken. Zij zullen zich niet snel vervelen en u heeft vrije tijd om aan een cocktail te nippen op de loungebank. De momenten waarop u samen met uw kinderen bent, hebben jullie elkaar extra veel te vertellen!

Kinderen spelen tijdens vakantie met familie op de Malediven

ACTIEF

De meest voor de hand liggende activiteiten spelen zich op het water af. Ideaal, want de meeste kinderen zijn graag in en op het water tijdens de vakantie. Snorkelen, zeilen, bananenboten, kanoën, het kan allemaal. Maar hier houdt het niet op. Een lekker potje tennis of beach volleybal spelen? Zandkastelen bouwen met het poederwitte strand? Op verkenningstocht naar de andere eilanden? Er is voor iedereen wat wils.

bioscoop op het strand van lux south ari atol op de malediven

BIOSCOOP OP HET STRAND

Soms probeert u juist uw kinderen achter het televisiescherm vandaan te krijgen en oog te hebben voor de omgeving tijdens uw vakantie. Bij LUX* kan het allebei tegelijk in de openlucht bioscoop! Samen met uw kinderen kijkt u de nieuwste Hollywood film of juist een klassieker met de voeten in het zand en een bak popcorn in de hand. Uw kids zijn u gegarandeerd dankbaar voor dit avondje film kijken.

Kinderen op het strand, Malediven

DIEREN ONDER WATER

Kinderen zijn gek op dieren. En de meeste ouders ook. Op de Malediven zijn vele soorten tropische vogelsoorten te spotten in soms bonte kleuren. Maar de meeste aantrekkingskracht heeft uiteraard het exotische onderwaterleven. De kans is groot dat u tijdens uw snorkel- of duiktocht zeeschildpadden, dolfijnen en mantaroggen tegenkomt. Het hoogtepunt voor velen is een ontmoeting met de reusachtige, doch vriendelijke walvishaai. Onvergetelijk voor de hele familie!

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Hoe reist u naar de Malediven?