Beleef de natuur van India optimaal Share

Voor de allerbeste safari-ervaring koppelen wij u aan de beste natuurgidsen van India. Deze zijn niet alleen gespecialiseerd in het lokaliseren van wild, door hun gedegen kennis en ervaring weten ze de dieren op de juiste wijze te benaderen zodat u verzekerd bent van een zo optimaal mogelijke natuurbeleving. Wilt u de kans op deze topsafari’s niet mislopen? Informeer dan snel bij onze experts, de beste gidsen zijn namelijk snel volgeboekt.

 

India Pench langoer aapje

Meer dan tijgers

De dierenwereld in India is zoveel uitgebreider dan tijgers alleen. Luipaarden, olifanten, neushoorns, beren, sneeuwluipaarden, wolven en dan hebben we het nog niet eens over de langoerapen en vogels. Voor een optimale natuurbeleving reserveren wij gidsen die de beste zijn binnen hun vakgebied. Van naturalisten die jarenlang veldonderzoek hebben gedaan tot voormalige parkwachters. Dankzij hun enorme dierenkennis haalt u het maximale uit uw safari.

 

Winning shot

Onze expert helpt u niet alleen de dieren op de juiste wijze te benaderen, hij begrijpt ook dat u graag goede foto’s wilt maken. Hij stelt de jeep daarom zo op dat u dat ene winning shot kunt maken, waar u later nog vaak met plezier naar zult kijken. Ook ‘alledaagse’ dieren als langoerapen en jakhalzen blijken interessante fotomodellen te zijn voor uw natuurfoto’s.

Met een jeep op gamedrive in India

 

Uw gids zet de jeep op de perfecte fotospot neer tijdens safari tijger

Observeren

Voordat u op pad gaat, bespreekt u met de natuurgids welk dier u graag zou willen zien. Dit kunnen wilde honden, luipaarden, gazellen of tijgers zijn, of kleurrijke vogels en zelfs wonderlijke insecten. U vinkt geen lijstjes af, maar observeert het gedrag van de dieren in hun natuurlijke habitat.

 

Geïnspireerd? Plan uw avontuur met ons!

neem contact met ons op

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[contact-form-7 404 "Not Found"]