De beste manier om Zimbabwe te ontdekken Share

Een gids maakt een safaridroom waar, de allerbeste gids maakt er een bijzondere levenservaring van. Onze eerste reizen organiseerden wij naar Zimbabwe, daarom kennen wij de gidsen persoonlijk. We zijn samen (op)gegroeid. Of u nu geïnteresseerd bent in wildleven, geschiedenis, fotografie of met uw (klein)kinderen op pad bent, wij weten welke gids het beste bij uw wensen past.

 

Zimbabwe_wandelsafari_gnoes_gids

Het stroomt door hun aderen

Zimbabwe, bekend als de geboorteplek van wandelsafari’s, heeft uitstekende gidsen waar we graag mee samen werken. Onze gidsen zijn enthousiast, gedreven, kundig, trots en hebben een immense liefde voor de natuur en cultuur van hun land. Graag koppelen wij u aan een van hen. U zult ervaren hoe u de natuur dan beleeft. 

De kracht van de natuur

Kruipend door het gras om een neushoorn nog beter te observeren. Of samen de uitwerpselen van een leeuw uitpluizen om te ontdekken wat zijn avondmaal was. Op stap met de gidsen Dave, Steve of Clive krijgt uw safaribeleving een extra dimensie. Met hen aan uw zijde hoeft u zich geen moment onveilig te voelen. Dit is puur genieten van de natuur, met uw neus er bovenop!

Zimbabwe_wandelsafari_gids_buffels  
Zimbabwe_Hwange_zonsondergang

Wandelen door de bush

Of het nu een ochtendwandeling vanuit uw lodge is of een meerdaagse tocht van kamp naar kamp. Een wandelsafari is dé manier om de natuur te beleven. ’s Ochtends vroeg als de natuur ontwaakt en de dauw nog over de velden ligt is misschien de mooiste tijd, maar in de namiddag, net voor de zon ondergaat, is absoluut het meest spannend. Het wild wordt actiever en maakt zich op voor een nacht in de bush. Gaat u de uitdaging aan?