Hole-in-one in een tropisch paradijs Share

Als golfen uw passie is, dan is het tropische eiland Mauritius de perfecte bestemming voor u. Mauritius heeft uitstekende golfbanen, midden in de natuur en nooit ver van parelwitte zandstranden en de uitnodigende Indische Oceaan. Op zoek naar nog meer golfmogelijkheden? Combineer uw vakantie golfen op Mauritius dan met een rondreis door Zuid-Afrika!

 

 

18 holes, 72 par

Tijdens een verblijf in het Beachcomber Hotel Dinarobin kunt u gebruik maken van de 18-holes golfbaan van Paradis en de 9-holes golfbaan van Shandrani. De 18-holes 72 par golfbaan van Paradis strekt zich uit langs de iconische Morne berg en de kristalheldere lagune van het schiereiland Morne. Onder het genot van een tropische bries gaat u de sportieve uitdaging aan.

 Golven op Mauritius  

Heritage Golf Club

De Heritage Golf Club is de beste golfbaan op Mauritius. De golfbaan is veelbekroond en idyllisch gelegen in het zuiden van Mauritius tussen bergen en de Indische Oceaan. Heritage Golf Club beschikt over 27 holes en biedt voor elk niveau en handicap een uitdaging. Om deze baan te bespelen, verblijft u het beste in het luxe en intieme Shanti Maurice strandresort.