Kijkje achter de schermen van African Parks Share

African Parks zet zich al jaren in voor het natuurbehoud en de bescherming van wildlife in Afrika. Tegelijkertijd laten ze zien hoe zowel de betrokkenheid van de lokale bevolking als toerisme hier een positieve bijdrage aan kunnen leveren. Niet voor niets is de waardevolle samenwerking met Thika Travel door de jaren heen steeds intensiever geworden. Met deze specifieke conservation beleving verblijft u op twee unieke locaties waar u een goed beeld krijgt van het werk van African Parks.

 

Majete Wildlife Reserve

Midden in de regio van Miombo vindt u het Majete Wildlife Reserve. Dit is één van de grootste beschermde gebieden en tevens het leefgebied van de Big Five. Per jeep, boot of te voet beleeft u fantastische safari’s. Een patrouillewandeling met ervaren game scouts biedt nog meer inzichten in het gedrag van de dieren. Begin van de avond ontmoet u medewerkers van African Parks met verschillende expertises zoals de bescherming van neushoorns.

 

Liwonde National Park

Liwonde National Park is een walhalla voor vogelliefhebbers. Bovendien zijn de oevers van de Shire River ook een geliefde plek voor olifanten. Maar voordat u arriveert, maakt u eerst een stop bij het sociale project Honey with Heart. Deze honing vindt u terug in de lodges van African Parks. De komende dagen wisselt u prachtige gamedrives en bootsafari’s af met inzage in verschillende projecten. Naast een bezoek aan de operatiekamer van African Parks, zal één van de medewerkers u ook vergezellen tijdens het diner om alle ins en outs van zijn werk te vertellen.

 

Purpose Travel

Deze beleving is speciaal voor reizigers die naast interesse in safari’s ook een hart voor conservation hebben. Door deelname aan deze trip, die African Parks eenmalig organiseert, wordt u deelgenoot van de geweldige succesverhalen van Malawi op het gebied van conservation. Bovendien levert uw verblijf een rechtstreekse bijdrage aan de werkzaamheden van African Parks. Wilt u aan uw fantastische safaribeleving een extra dimensie geven door ‘iets goeds’ te doen, dan is dit de perfecte kans!

 

Extra Informatie

U verblijft 3 nachten in Majete Wildlife Reserve en 3 nachten in Liwonde National Park. Het maximaal aantal deelnemers is 6 personen. De startdatum van deze beleving is 28 maart 2020. De beleving is perfect te combineren met een individuele rondreis in Malawi. Wij stellen uw reis op maat op basis van uw specifieke wensen. De reissom wordt bepaald door de uiteindelijke inhoud van de reis.

 

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]