Zweven over tropische eilanden Share

Onder u schieten kleine en grote eilanden aan u voorbij. Voor een spectaculair uitzicht op de Seychellen kiest u het luchtruim. Per helikopter scheert u over deze eilandengroep in de Indische Oceaan. Een bijzondere belevenis! Anders dan de lijnvluchten die de eilanden met elkaar verbinden, deelt u een helikopter alleen met uw piloot, zit u altijd bij het raam en vliegt u lager over de eilanden zodat u meer kunt zien.

 

Seychellen helikoptervlucht met champagne

Romantische helikoptervlucht

Bij aankomst staat de champagne al voor u klaar. Daarna stapt u, vanaf het eiland Mahé of Praslin, in uw helikopter. Nog voor de zon onder gaat, stijgt u op. Eenmaal op hoogte heeft u een prachtig uitzicht op de koraalriffen en ziet u hoe de laatste zonnestralen de eilanden verlichten. Beelden die u niet snel vergeet en een bijzonder hoogtepunt van bijvoorbeeld uw huwelijksreis!

 

Reizen in stijl

U kunt op verschillende manier tussen de eilanden van de Seychellen reizen. Meest gebruikelijk zijn de boot en het lijnvliegtuig. Wilt u in stijl reizen? Dan regelen wij een helikopter voor u. Zo bent u sneller op uw bestemming én heeft u een adembenemend uitzicht. Reis bijvoorbeeld vanaf de luchthaven van Mahé per helikopter naar het Beachcomber Sainte Anne.

Met een helikopter landen op Sainte Anne, Seychellen