Share

EEN ONVERGETELIJK FAMILIEAVONTUUR

Met haar niet-alledaagse culturele uitspattingen, bruisende steden en wonderbaarlijke natuur is India een perfect land voor een onvergetelijk familieavontuur. India verbreedt ieders kijk op de wereld. Het land intrigeert en ontroert, en laat u uiteindelijk vol positieve verbazing neerzakken op het bankje aan de Yamunarivier, waar aan de overkant de Taj Mahal pronkt in de ochtendzon. Zoekt u een leuke én leerzame familiereis voor de herfst- of kerstvakantie? Dan is dit uw kans!

Riksja's in Delhi

DONUTS IN DELHI

Met een riksja baant u zich een weg door de drukke winkelstraatjes van Delhi. U bent op een uiterst serieuze missie: op zoek naar de allerlekkerste balushahi (donuts) van de stad! Ondertussen biedt de gids u een kijkje in de geschiedenis van deze miljoenenstad en het Hindoeïsme. In de Gurudwara Bangla Sahib Sikh tempel slaat u zelf aan het bakken: chapati’s (pannenkoeken) voor een heerlijke lunch!

Liggende tijger in Ranthambore National Park, perfect voor een familieavontuur in India

THE JUNGLE BOOK

Onze expert natuurgids maakt van uw safari in National Park Ranthambore een waar avontuur. Per jeep verkent u alle uithoeken van dit prachtige park. Wie spot het eerst Shere Kan, de slechterik uit The Jungle Book…? Tijgers laten zich hier met enige regelmaat zien. Bij de ruïnes spot u in íeder geval Koning Lowietje en zijn apenfamilie – en misschien zelfs Baloe de Beer!

Torens van een fort in sprookjesachtig Jaipur

SPROOKJES VANUIT DE LUCHT

Het zicht op Amber Fort vanuit de heteluchtballon is fantastisch. U bewondert kilometerslange vestingmuren en dromerige paleizen, en op de achtergrond gloort de sprookjesachtige stad Jaipur. In deze stad wordt u gegidst door een team van enthousiaste vrouwen, die via het project Pink City Rickshaw Tour een baan hebben gevonden. Hun kijk op het leven in Jaipur is bijzonder en leerzaam.

Vrouw aan zipline met fort op de achtergrond. Echt iets voor een familieavontuur in India.

AVONTUUR

Op avontuur in Jodhpur! Vanaf de enorme vestingmuren van Mehrangarh Fort roetsjt u langs een zipline naar beneden. Daarna rijdt u per stoere SUV de Tharwoestijn in. U rijdt langs karakteristieke Rajasthaanse dorpjes, waar u uitstapt voor een heerlijk koud glas limonade. Dit is het land van de Bishnoi’s en Rabari’s, die hier al eeuwenlang in harmonie leven met de natuur. U overnacht in een tent, en sluit uw reis af rond het kampvuur. Wie heeft het sterkste reisverhaal?

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Wat wilt u doen in India?