Share

EEN HELIKOPTER EN EEN PAAR TENTJES, GAAT U MEE?

De ochtenddauw trekt langzaam op tijdens het ochtendgloren. Samen wakker worden in de rivierbedding van de Ewaso Niyro rivier is magisch! De paarden, de kamelen die mee zijn voor vervoer staan rustig te grazen op nog geen 50 meter afstand. De ruige en ongerepte natuur van Noord-Kenia leent zich extreem goed voor het ‘echte genieten’ en tot rust komen. In totale afzondering alleen zijn met de natuur samen met uw geliefde en uw gezin. Dit is Afrika voor uzelf hebben. Natuurlijk wordt deze manier van reizen meer dan goed verzorgd. Gaat u mee?

EEN WARM WELKOM

De Cessna scheert over de grillige heuveltoppen en uitgestrekte vlaktes van het Laikipia Plateau. Een laatste langzame draai alvorens de piloot de airstrip verkent om zo te kijken of deze ‘wildvrij’ is voor landing. Vanuit het kleine raampje ziet u beneden een tafereeltje met een gedekt tafeltje vergezeld van twee enthousiast zwaaiende Samburu mannen, gekleed in hun traditionele rode kleden.

Kind met lokale bewoonster in Laikipia

AANKOMST IN ‘GODS ACHTERTUIN’

Een grote glimlach later stapt u uit en wordt u welkom geheten door jullie gids voor de komende dagen. Een kurk ploft en de sparkling wine bruist in de glazen. Natuurlijk is er voor de kinderen een heerlijk verfrissende en zelfgemaakte limonade. Een diepe stem zegt: ‘Welcome in your new home also called Gods playground!’ Jullie nieuwe thuis voor de komende week lacht jullie toe!

Twee mensen rijden paard in Kenia

SPEELTUIN VOOR JONG EN OUD

Slowtravel in een fantastisch natuurgebied is een verademing wanneer u echt tot rust wilt komen. Dit is helemaal van toepassing wanneer het kroost ook mee mag. Niet meer iedere twee dagen in- en uitpakken, echte binding krijgen met de plek waar u verblijft, en alleen maar genieten en beleven. Een ware levensles voor de kinderen om nooit meer te vergeten!

Wildebeesten in Laikipia, Kenia

PURE WILDERNIS

Kampeer een paar dagen in een lichtgewicht tentenkamp in sprookjesachtige rivierbeddingen. Verken de ruige natuur waarbij het wild vanzelf op uw pad verschijnt. U hoeft hiervoor geheel niet zelf op zoek te gaan. Safari’s te paard, te voet of op een kameel. Kinderen die zwemmen in de rivier of leren dansen zoals de Samburu. Het maakt deze safarireis tot een overweldigende week in de pure wildernis!

Helikoptervlucht over Laikipia in Kenia vanuit de lucht

EINDE VAN DE WERELD

Een brommend geluid nadert! Je gelooft je ogen niet. De kleine heli landt pal naast het tentenkamp. Jullie gids, tevens piloot vraagt jullie in te stappen. Een droom wordt werkelijkheid. Steile kliffen, hoge rotswanden, miniatuur olifanten op de grond worden afgewisseld met kleurrijke meren, het kan niet op. De natuur van Noord-Kenia is als een medicijn, ook wel rust en ruimte genoemd! Afrika voor uzelf? Het voelt als een week naar het einde van de wereld!

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Reizen naar Kenia