Share

SLAPEN BIJ DE PINGUÏNS

Vijf maanden lang verblijven keizerspinguïns op het pakijs, met temperaturen tot -50 graden. De grote kolonie beschermt zichzelf tegen de ijzige wind. Hun ei laten ze geen seconde alleen. Deze ontbering hoort bij de bijzondere levenscyclus van een keizerspinguïn op de ijsvlakte van de Zuidpool. Tijdens deze negendaagse experience kunt u dit van dichtbij meemaken!!!

Tented camp op de Zuidpool, Antarctica

OVERNACHTEN OP DE POOLVLAKTE

Om uw verblijf op de Zuidpool zo comfortabel mogelijk te maken, slaapt u de eerste nachten in Union Glacier Camp. Uw tent is speciaal ontworpen voor de extreme weersomstandigheden in dit gebied. Met voedsel en water wordt zorgvuldig omgegaan. Het kamp zorgt ervoor dat er zo min mogelijk in het gebied achterblijft. Zelfs het afvalwater wordt weer uitgevlogen!

Sleeën op de Zuidpool, Antarctica

WENNEN AAN DE OMGEVING

Vanuit het kamp kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Klim bijvoorbeeld naar de top van Charles Peak en geniet van het uitzicht. Ontdek het ijszwembad in Elephant Head Valley, of langlauf over de vlaktes van Sastrugi. Wilt u een dag ontspannen of laten de weersomstandigheden uw geplande activiteit niet toe? Woon een lezing bij en ontmoet andere avonturiers!

Keizerspinguins op de Zuidpool, Antarctica

ONTMOET DE KEIZERPINGUÏNS

Wanneer u aan de omgeving en het klimaat gewend bent, is het tijd om de Zuidpool verder te ontdekken. Een skivliegtuigje brengt u naar een tentenkamp dichtbij de keizerspinguïnkolonie. Vroeg in de ochtend wordt u gewekt door geluiden uit de kolonie. Vaders of moeders komen terug met eten voor hun kroost. Uniek om van dichtbij te bekijken!

Baby pinguïns in Antarctica

HET GEZINSLEVEN

De iets oudere jongen durven het aan om hun veilige haven even te verlaten. Ze schuifelen over het ijs, op zoek naar avontuur. U verblijft op slechts tientallen meters afstand en heeft dus alle vrijheid om deze kolonie te bewonderen. Ga rustig zitten op het ijs en wacht tot nieuwsgierige pinguïns naar u toe komen. Een unieke ervaring voor elke natuurliefhebber.

Tenten op het ijs voor het kamperen in Antarctica

VERKORTE VERSIE

Heeft u geen negen dagen de tijd, maar komt uw expeditiecruise wél langs de kolonie? Dan kunt u ook één nacht kamperen! Per zodiac bereikt u uw bijzondere slaapplaats. Uw expeditieleiding zorgt voor tenten en dikke, comfortabele slaapzakken. Alles staat voor u klaar, u hebt dus volop tijd om te genieten van de ruige natuur van Antarctica.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]