Actief op Zee Share

De onderwaterwereld bij de Malediven is van ongekende schoonheid en heeft een enorme aantrekkingskracht op toeristen. Maar ook óp het water is er een heleboel te beleven. Rustig de hengel uithangen en wachten op een hongerige vis of uw armspieren trainen met de peddels van uw kajak, er is voor ieder wat wils. Maak uw exotische zon, zee en strandvakantie compleet met de meest bijzondere activiteiten op zee.

 

Surfen bij de Malediven

De beste golven

Voor een onvergetelijke surfvakantie hebben wij de onbetwiste experts van de Malediven gevonden. Peddelen richting de perfecte golf, zoeken naar balans en dan met uw voeten op de surfplank… De surfdudes van Tropic Surf leren het u. Uw instructeur kent de golven als geen ander. De hoogste golven zoekt u op met een privéwatervliegtuig. Daarentegen zijn de lage golven rondom Four Seasons Kuda Huraa ideaal voor beginners!

 

malediven Sultan of the Seas high speed

Boottochten

Een boottocht op het water is een heerlijke manier om de zilte zeelucht te proeven en een verkoelend briesje op uw huid te voelen. Ziet u zichzelf al op dat luxe jacht staan? Of hangend aan de zeilen op de rand van een catamaran? Misschien bent u wel een snelheidsduivel en kiest u voor een race op de jetski. Liever de lucht in? Dat kan ook. Laat u in een parachute boven de boot meevoeren en geniet van een spectaculair uitzicht.

 

Malediven Kuda Huraa centrum onderzoek schildpad man en jongen

Kraamkamer

Een ware toevoeging op uw vakantie is het Marine Discovery Centre. Een kraamkamer, kas en klaslokaal ineen! Een deskundige marinebioloog van het Four Seasons geeft u een inspirerend kijkje in het leven onder water. Daarna gaat u aan de slag als natuurbeschermer. Het koraal dat u plant, wordt later uitgezet in zee. Ander hoogtepunt is de schildpaddenkraamkamer. Kijk mee hoe jonge zeeschildpadden hier opgroeien, om straks de grote oceaan in te gaan.