Haaien, roggen en tientallen kleuren blauw Share

Met haar koraalrif, lagunes en bergachtige binnenland is Mauritius een prachtig eiland. Die diversiteit beleeft u vanaf het strand, tijdens een wandeling door een van de Nationale Parken of vanaf het dek tijdens een boottocht. Onze favoriete manier? Vanuit de lucht, met een watervliegtuig!

 

Mauritius landschap watervliegtuig

Tientallen kleuren blauw

Terwijl uw piloot rustig opstijgt boven de kustlijn van Mauritius, bewondert u de overgang van de kleuren in de zee. Door de speling van het licht en de diepte van de zee ziet u niet één, niet twee, maar tientallen kleuren blauw. Bewonder de jachten op zee, vlieg over Le Morne Brabant en zoek het mooiste strandje van Mauritius uit om later tijdens uw reis te bezoeken.

 

Op silhouetten jacht

Ook de onderwaterwereld kunt u bewonderen vanuit de lucht. Het klinkt misschien vreemd. Maar omdat u laag over de riffen vliegt, is het mogelijk om silhouetten van haaien en roggen te spotten, zonder nat te worden. Misschien ziet u zelfs een schildpad naar adem happen! Na een uur landt u op water, een bijzondere ervaring. Met een klein bootje wordt u naar het strand gebracht voor een heerlijke picknicklunch

Watervliegtuig mauritius aangepast 2