Verder dan het strand Share

De Seychellen zijn een heerlijke strandbestemming. En wat er achter deze paradijselijke stranden schuilgaat, is minstens zo boeiend! Wij laten u graag de groene kant van de Seychellen zien. Maak prachtige natuurtochten en bezoek de beste uitkijkpunten voor een indrukwekkend uitzicht over de heuvels en de oceaan. Wij regelen privégidsen die bevlogen vertellen over de flora en fauna van de archipel. U zult het strand even helemaal vergeten…

 

Seychellen coco de mer zeekokosnoot

Coco de mer

De coco de mer-boom komt alleen voor op de Seychellen en draagt de grootste zeekokosnoten ter wereld. De bekendste plek om deze te zien is Vallée de Mai. Liever brengen wij u naar het pure Fond Ferdinand Nature Reserve. Hier kunt u in alle rust de natuur en de welvingen van de bijzondere kokosnoten fotograferen. Let goed op, misschien spot u de zeldzame Praslinpapegaai!

 

De magie van Mahé

De Copolia Trail is één van de bekendste wandeltochten op Mahé. De tocht maakt nog meer indruk als u hem maakt met een goede gids. Ga daarom op pad met Perly Constance of Lindsay Chong Sen. Perly is al ruim 25 jaar gids en een icoon op het gebied van natuur(behoud). Hij begeleidt u naar de granieten bergtop voor een geweldig uitzicht over de oceaan. Onderweg vertelt hij uitgebreid over de planten en dieren op de Seychellen.

Seychellen-Mahé-Copolia-Tra

 

vogelsey

Wandelen over La Digue

Ontdek La Digue net even anders! Waar velen op de fiets stappen, wandelt u naar die plekken die voor fietsers onbereikbaar zijn. Met uw privégids beleeft u te voet de sfeer van het eiland. Laat u betoveren door het uitzicht op buureiland Praslin en de aroma’s van nootmuskaat en ylang ylang. Zoek de Seychellenparadijsmonarch (Seychelles paradise flycatcher). Deze zeldzame vogel vindt u alleen op La Digue. Reden genoeg om de fiets te laten staan!