Share

LAAT U VERLEIDEN DOOR DE ARGENTIJNSE PASSIE

Zodra u de eerste stappen in Buenos Aires zet merkt u het al; in Argentinië spat de passie ervan af. Of het nu gaat om paardrijden door de pampa’s, het bereiden van een smaakvol gerecht of een sensuele tango dansen, de Argentijnen doen alles vol overgave. Een ongekende gastvrijheid hoort hier uiteraard ook bij. Zij nemen u met liefde mee in de beleving van hun favoriete hobby. Perfect voor een onvergetelijke reis met uw geliefde, maar bijvoorbeeld ook met uw moeder of beste vriendin.

gaucho maakt paard gereed in argentinie

IN HET ZADEL

U ziet hem in de verte aankomen, een stoere gaucho galopperend op zijn paard en met lange, zwarte haren in de lucht. Vlak voor u staat hij stil en neemt hij beleefd zijn cowboyhoed af. Welkom in de ruige landschappen van Argentinië. Hij laat u kennismaken met uw eigen paard en helpt u behendig in het zadel. Zijn liefdevolle benadering van het dier raakt u. Zijn bijzondere verhalen doen u beseffen hoe innig hij verbonden is met zijn land.

DANS MET PORTEÑOS

Dansen is voor de Porteños, de liefkozende benaming voor inwoners van Buenos Aires, haast een tweede natuur. Geduldig legt uw privéleraar de basisstappen van de tango uit en vertelt hij over de achtergronden van deze dans der liefde. Vervolgens neemt hij u mee naar sfeervolle dansclubs waar de locals de tango beoefenen. Aan zijn hand durft u best een gokje te wagen op de dansvloer. Deze avond bent u zelf een ware porteño.

Vleesgerecht in Argentinië

KIJKJE IN DE KEUKEN

Vanavond bent u te gast bij een chefkok. Thuis of in zijn restaurant nodigt u van harte uit in zijn keuken. Bevlogen vertelt hij hoe hij een gekruide biefstuk of juist heerlijke groentencombinaties klaar maakt. U biedt een helpende hand bij de bereiding of u laat u aan tafel verrassen door de creaties van uw gastheer. Uiteraard heeft hij ook voor iedere gang een bijpassende Argentijnse wijn uitgezocht. Proost!

argentinië reizen - landschap van patagonie en gaucho te paard

EXTRA INFORMATIE

Bovenstaande belevingen zijn in allerlei routes toe te passen. Wilt u ook de passie in Argentinië ontdekken? Wij brainstormen graag met u over de beste mogelijkheden! We stellen uw reis op maat en aan de hand van uw persoonlijke wensen samen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Hoe reist u door Argentinië?