Share

GIGANTEN IN PHINDA GAME RESERVE

De wereld beter achterlaten, dat is het motto van een 7-daagse begeleide reis door het Phinda Private Game Reserve in Kwazulu Natal, Zuid-Afrika. Met maximaal acht personen en onder leiding van een gespecialiseerde ranger neemt u deel aan allerlei duurzaamheidsprojecten, bezoekt u de lokale Zoeloebevolking, maakt u kennis met de onderzoekers en ondersteunt u het team bij het realiseren van een oor-inkeping bij een neushoorn of zelfs een onthoorning van een neushoorn.

Mensen redden een neushoorn

OORINKEPING OF ONTHOORNING

In het Phinda Game Reserve en in de hele regio Kwazulu Natal zijn neushoorns beschermd. Door de neushoorns een oor-inkeping te geven, kunnen ze gemonitord worden waardoor hun gedrag beter in kaart kan worden gebracht. Het onthoornen gebeurt om de neushoorns tegen stropers te beschermen die niet schromen om deze prachtige dieren te doden enkel voor de verkoop van hun hoorn.

Kinderen in een Zoeloedorp

ZOELOECULTUUR

Ultimate conservation is about people. If you don’t have sustainable developments around the wildlife parks, then people will have no interest in them and the parks will not survive”. Nelson Mandela kon het niet beter gezegd hebben. U bezoekt een Zoeloedorp en leert alles over de Zoeloecultuur. Door een samenwerking tussen Phinda en de Africa Foundation zijn de Zoeloe’s nauw betrokken bij de bescherming van de parken en het wildlife in hun regio.

Leeuw bij zonsondergang

TRAVEL WITH PURPOSE

Tijdens deze reis geniet u van de natuur en het wildlife van het Phinda Private Game Reserve – een big five bestemming – terwijl u op uw beurt iets terug doet voor het behoud ervan. Door in één van de lodges in Phinda te verblijven, draagt u al direct bij aan een duurzame toekomst van zowel het wildlife als de lokale bevolking die profiteren van toeristische activiteiten. En met deze unieke impact reis doet u nog net even wat meer.

Vlakbij een olifant tijdens jeepsafari

EXTRA INFORMATIE

Uw directe donatie als u deelneemt aan de Phinda Impact Journey is € 1.000 per persoon.

Deze beleving is mogelijk van 12 tot 18 november 2020. Het is perfect te combineren met een rondreis in Zuid-Afrika. Wij stellen uw reis op maat op basis van uw specifieke wensen. De reissom wordt bepaald door de uiteindelijke inhoud van de reis.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Conservation Travel