Of blijft u liever op de uitkijk? Share

Wilt u dat uw wildbeleving doorgaat na zonsondergang? Dan is een overnachting in National Park Pench in India echt iets voor u. Hier ligt het bijzondere tented camp Jamtara Wilderness, één van de meest romantische plekken om te overnachten. In uw starbed, op een hoog platform aan de rand van het bos, vergeet u eigenlijk maar één ding: slapen! Het wild gebruikt de onder u gelegen akkers namelijk om van het ene naar het andere parkdeel te komen. De keuze is lastig: kijken naar de sterren, of met de verrekijker turen naar mogelijke beweging onder u? 

 

slapen onder de sterren in india

Op grote hoogte

Na een  heerlijk en romantisch diner kruipt u in uw comfortabele bed op uw eigen machaan: een constructie die boeren eeuwenlang op het platteland gebruikten om op veilige hoogte hun vee te beschermen tegen luipaarden en tijgers. U slaapt op 200 meter van het kamp, drie meter boven de akkers waar u in de avondschemer civetkatten, herten en met meer geluk groot wild kunt zien.

 

Nachtelijk concert

Met niets anders dan een muskietennet om u heen bent u dichter bij de natuur dan waar dan ook. De veelheid aan geluiden die ver door het bos dragen, gesnuif en gescharrel van herten in het struikgewas vlakbij en de aanblik van duizenden sterren in de donkere hemel maakt deze nacht onvergetelijk. De volgende ochtend wordt u wakker door het gefladder van een paartje bruine visuilen dat in een nabijgelegen boom nestelt.

India_Pench_bed sunset

 

Geïnspireerd? Laten we samen verder brainstormen!

Neem contact met ons op

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[contact-form-7 404 "Not Found"]