Gezond van lichaam en geest Share

Laat uw lichaam ontspannen en uw gedachten afdwalen. Drijf weg op een matras van rust en volledige privacy. Geniet van een uiterst ontspannen omgeving en onderga een scala aan verwennerij en therapeutische behandelingen. Shanti Maurice kijkt er naar uit om u te verwelkomen in de Nira Spa voor uw wellness op Mauritius!

 

wellness op mauritius - shanti maurice hotel

Nira Spa bij Shanti Maurice

Herstellen, rustgeven, verfrissen en verjongen zijn het doel tijdens de Ayurveda-behandelingen in Nira Spa. De rustige oase van Shanti Maurice Hotel en de verfijnde keuken met hedendaagse spa-georiënteerde voeding maken uw wellnessbeleving compleet. Vind de ultieme rust, geniet van spabehandelingen en kom helemaal tot uzelf in de tropische omgeving van Shanti Maurice.

wellness op mauritius - Het zwembad van Paradise Cove Boutique Hotel op tropisch Mauritius

Adult Only bij Paradise Cove

Bij de Cinq Mondes Spa van het boutique hotel Paradise Cove vindt u een fantastisch verzorgingsprogramma. Massages en heerlijke schoonheidsbehandelingen zorgen voor totale ontspanning. In ontspanning is het romantische Paradise Cove sowieso gespecialiseerd – het is een ‘adult only’ hotel, schitterend verscholen aan een idyllische lagune in het noorden van Mauritius.