Seychellen: 3 x onze Favoriete Hotels

16-06-2016
Seychellen op de fiets ontdekken
Auteur
Gastblogger
0 Reacties
Gastblogger

Indische Oceaan-expert Michelle bezocht vorige maand de Seychellen, op zoek naar de mooiste plekjes op deze eilandengroep. Op haar stalen ros trapte ze heel wat kilometers af om u de beste accommodaties en meest unieke belevingen te kunnen garanderen. Hoewel elke accommodatie die ze bezocht aan onze hoge eisen voldeed, waren er enkelen die de verwachting ruim overstegen. En voor u zet Michelle die natuurlijk met plezier op een rijtje!

eychellen Mahé Carana Beach Hotel oceanview plunge chalet

Carana Beach Hotel

Het Carana Beach Hotel op het eiland Mahé was een heerlijke verassing! Dit hotel is pas in april 2016 geopend, en het is alles wat je van een boutique hotel kunt verwachten. De indeling is fris en modern, met invloeden die je doen verlangen naar de oceaan. Gelukkig is geen enkel chalet verder dan een paar stappen van de branding verwijderd! Twaalf van de veertig chalets hebben ook nog eens een privé plunge pool om in alle rust van te kunnen genieten. De hele dag lang zijn er diverse menu’s beschikbaar, met ingrediënten die rechtstreeks van de boerderij van de eigenaren komen. Heerlijk!  

 

Seychellen Praslin Constance Lemuria presidential villa (1)2

Constance Lemuria

Carana Beach Hotel op het eiland Mahé is spiksplinternieuw; Constance Lemuria op het eiland Praslin heeft haar sporen inmiddels ruim verdiend. Mijn favoriete moment in dit prachtige hotel? De aankomst. De entree bestaat uit twee gigantische houten, openslaande deuren die zo uit ‘Duizend en één nachten’ lijken te komen. De staf zwaait de deuren voor je open, en plotseling heb je een adembenemend uitzicht over de groene heuvels en de azuurblauwe oceaan. Voor een dubbele ‘wow-factor’ zorg je dat je vlak voor zonsondergang aankomt! De rest van je verblijf in deze accommodatie voelt als een warme deken. Alles is tot in de puntjes geregeld! Leuk extraatje; komende herfst worden alle kamers gerenoveerd.

Le Domaine de l’Orangeraie 

Le Domaine de l’Orangeraie is net even anders dan andere accommodaties. De eilanden van de Seychellen staan bekend om hun helderblauwe golven, maar wát zijn de groene heuvels van La Digue toch mooi. En laat dat nu net zijn waar deze accommodatie tegenaan genesteld ligt! Geen zorgen, onderaan de heuvel ligt ook een prachtig strandje vanwaar je rechtstreeks de Indische Oceaan in kunt plonzen. Nét iets te enthousiast gewandeld of iets te ver gezwommen? Gebeurt mij nog wel eens… Bij de U Spa masseren ze alle spanning en spierpijn binnen no-time weer weg. Fijn!

Michelle weet alles over de Indische Oceaan als reisbestemming. Haar favoriete bestemming is de Seychellen – ze bedwingt de wandelpaden, staart het liefst naar elke zonsondergang en ligt soms ook gewoon lekker te luieren op de witte poederstranden.  

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.

Ontdek de Seychellen op uw eigen manier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.