Share

Kajakken tussen huizenhoge gletsjers in Chili. Kruipen door het savannegras van Zimbabwe, om een neushoorn nog beter te observeren. ’s Nachts op zoek naar de Bengaalse tijgerkat in Bhutan. Of op expeditie naar Antarctica. Dit zijn avontuurlijke reizen voor mensen die van actie houden! Die willen klauteren, de wind in hun gezicht willen voelen en een bestemming zo puur mogelijk willen ervaren. Wij weten waar u actie en avontuur vindt. Overal ter wereld, uniek en buitengewoon.

Quilotoa meer in Ecuador

Actief en Sportief in Ecuador

Ecuador leent zich uitstekend voor een actieve en sportieve rondreis. De extreme landschappen geven activiteiten zoals wandelen, fietsen en kajakken een extra uitdagend karakter. Tegelijkertijd schept deze gezamenlijke inspanning een hechte band. Een echte mannentrip voor vader en zoon of voor een stel vrienden. En voor stoere vrouwen natuurlijk ook!

Bekijk details
Lake Tagoe torres del paine bij Chili

Kajakken in Chili

Door de vele fjorden en meren is Chili een fantastische bestemming om te gaan kajakken. Ervaring is daarbij niet nodig. Met goede instructies en de juiste begeleiding kan iedereen peddelend de rivieren op. Wij zetten de mooiste kajakgebieden voor u op een rij.

Bekijk details

Patagonië te Paard

De mooiste plekken in Patagonië staan niet op de kaart, maar wel gegrift in het geheugen van de gaucho’s. Vroeger trokken de Argentijnse cowboys samen met hun kudde schapen wekenlang over de uitgestrekte vlakte en verkenden alle verborgen plekken. Nu laten zij u graag kennismaken met ‘hun’ Patagonië. Wij regelen voor u een paard dat bij u past, dan kunt u met een echte gaucho de verscholen gletsjers Frias, Gorra en Dickson ontdekken.

Bekijk details
Skiën in Chili

Ultra Ski-Avontuur per Helikopter

In het noorden van Chileens Patagonië is de perfecte basis voor een ultieme sneeuwvakantie aanwezig: adembenemende berglandschappen, glooiende berghellingen, en sneeuw, veel sneeuw. Niet aanwezig zijn: een uitgebreid stelsel aan skipistes en skiliften, en dus ook geen mensen. Verzorgen we vervolgens een helikopter voor u, dan gaat er een wereld voor u open. Skiën of snowboarden in het ruigst denkbare berglandschap, de ski’s splijtend door maagdelijke sneeuwvelden, de koude Andeswind suizend door uw haar…bent u er al klaar voor?

Bekijk details
Abseilen langs waterval in costa rica

Adrenalinekick in de Jungle

De uitbundige natuur van Costa Rica nodigt uit om actief te zijn. De één kiest voor een wandeling op grote hoogte, over hangbruggen in de toppen van het nevelwoud. De ander is toe aan een adrenalinekick en gaat raften, abseilen of zwiept van platform naar platform op de langste canopy van Costa Rica. We zoeken graag een activiteit die bij u past.

Bekijk details
INdia_mountainbik_sneeuw

Fietsen op Hoogte in India

Wilt u de ruigheid en grootsheid van Ladakh optimaal tot u door laten dringen? Stap dan met ons op de mountainbike. We brengen u tot grote hoogte: de Wari La-pas, om precies te zijn. Met 5.350 meter is dit één van de hoogste passen ter wereld. Terwijl de adrenaline door uw lichaam giert, fietst u vanaf de sneeuwgrens door magistrale landschappen van India naar beneden. Onderweg neemt u de tijd voor ontmoetingen met bergvolkeren. Een onvergetelijke ervaring.

Bekijk details
Kilimanjaro in Tanzania

Het Dak van Afrika

Alleen de naam klinkt al magisch: Kilimanjaro! Deze slapende vulkaan op de grens tussen Tanzania en Kenia en wordt ook wel het dak van Afrika genoemd. Terecht, want het is de hoogste berg op het Afrikaanse continent. Er zijn veel mogelijkheden om deze machtige berg te bewonderen. Maak bijvoorbeeld een avontuurlijke meerdaagse wandeltocht, of bekijk hem vanuit een helikopter. Onbekender, maar minstens zo mooi, is Tanzania’s tweede berg: Mount Meru. Minder toeristisch en dus een stuk rustiger. Vanaf de top heeft u bij helder weer een prachtig uitzicht op de Kilimanjaro.

Bekijk details

Meer zien van Actief en Avontuurlijk