Share

De wilde schoonheid van Alaska, de authenticiteit van Japan, of de ruïnes langs de Mekong rivier van Vietnam en Cambodja – tijdens de luxe cruises van onze partners ziet u het allemaal. Ga op expeditie naar de poolgebieden, ervaar de ongerepte natuur van Madagaskar en Aldabra, of ontspan aan boord tijdens een cruise vakantie onder de zon! Het moment dat u ‘voet aan dek’ zet op uw cruiseschip, begint uw avontuur. Welke buitengewone belevingen wachten er achter de volgende ijsberg of rivierbocht? 

Iquitos cruise La Estrella Amazon Star schip, Peru
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 8-daagse cruis door de Amazone van Peru ligt tussen de €4.400 en €4.800 per persoon (cruise only) en is gebaseerd op twee samen reizende personen. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Ultieme Amazonecruise Peru

Hoe langer de cruise, hoe verder weg van de bewoonde wereld! Met de La Estrella Amazon Star vaart u 8 dagen lang door het Pacaya-Samiria National Reserve. Wie de tijd neemt om zich te verdiepen in het Amazonegebied van Peru, komt er al snel achter dat de ultieme Amazonecruise langer zou moeten duren dan de gebruikelijke vier of vijf dagen die doorgaans aangeboden worden. U vaart langs plekken waar andere schepen niet komen en waar de flora en fauna zich van hun beste kant laten zien. U maakt junglewandelingen, boottochten en kajaktrips onder leiding van de beste lokale natuurgidsen.

Bekijk deze rondreis
Zeeleguaan op de Galápagos
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 8-daagse Galápagoscruise ligt tussen de €10.000 en €14.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de jacht van uw keuze, actuele prijzen, de wisselkoers, de reisdatum en beschikbaarheid.

Ultieme Galápagoscruise

Thika Travel biedt een ultieme 8-daagse Galápagoscruise aan. Elk Galápagoseiland is uniek qua vegetatie, landingsmogelijkheden en dieren. Elk dier heeft zich aangepast aan de omgeving en de leefomstandigheden, die op elk eiland anders zijn. Een natuurliefhebber pur sang wil natuurlijk zoveel mogelijk zien en meemaken tijdens een cruise langs de Galápagoseilanden!

Bekijk deze rondreis
Pegasus in Aride, Seychellen
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 13-daagse cruise langs de Seychellen ligt tussen de €4.500 en €5.200 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Cruise langs de Seychellen

Ontdek negen kleine en grote eilanden van de Seychellen aan boord van de Pegasus. Tijdens uw 13-daagse reis verblijft u acht dagen lang op dit cruiseschip. U vaart langs kleine eilanden die alleen via het water bereikbaar zijn, zoals Aride, Felicite en Moyenne. Aan land geniet u met uw gids van de natuur op de onbewoonde eilandjes. Of blijf aan boord, om later een duik te nemen in de oceaan. Ook de mooiste plekken op grotere eilanden Mahé, Praslin en La Digue staan op uw programma.

Bekijk deze rondreis
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De reissom voor een 8-daagse/7 nachten expeditiecruise in Indonesië op de Aque blu ligt rond de € 7.000,- per persoon (cruise only). We stellen uw reis op maat samen aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de hut van uw keuze, de actuele prijzen en wisselkoersen, uw reisdatum en beschikbaarheid.

Inbegrepen: expeditiecruise met de Aqua Blu, 7 nachten, volpension inclusief alle landingen en activiteiten.

Niet inbegrepen: vluchten, overig vervoer en verblijf.

Unieke expeditiecruise in Indonesië

8 dagen expeditie op superjacht Aqua Blu

Je zou denken dat in Indonesië alles op toeristisch vlak wel zo’n beetje ontdekt en bekend is. Niets is minder waar. Want een van onze partners, Aqua Expeditons, die ook actief is in het Amazonegebied in Peru, heeft de bestemmingen Spice Islands, Komodo National Park en Raja Ampat herontdekt. Aan boord van het kleine luxe cruisejacht Aqua Blu, dat vernieuwd is en opnieuw ingericht is door de Nederlandse designer Cor. D. Rover, heeft Aqua Expeditions een prachtige manier gevonden om de Spice Islands, Komodo National Park en Raja Ampat op een andere manier bereikbaar te maken voor een select aantal bezoekers.

Bekijk details
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze achtdaagse reissuggestie (cruise-only) ligt rond de € 8.700 per persoon. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de hut van uw keuze, actuele prijzen, de wisselkoers, de reisdatum en beschikbaarheid.

Cruise door Vietnam en Cambodja

8 dagen met Aqua Expeditions langs cultuur en natuur

Aqua Expeditions is een begrip onder cruisereizigers. In het noorden van Peru biedt deze partner van Thika Travel al een fantastische Amazone riviercruise aan. Sinds kort vaart Aqua Expeditions met het luxe schip Aqua Mekong over de iconische Mekong rivier, door Vietnam en Cambodja. Hier, tussen de bloeiende culturen van de Mekong Delta in Vietnam en de oude ruïnes en koloniale pareltjes van Cambodja, geniet u op uiterst comfortabele wijze van een exotische cruise. Begeleidt door de beste lokale gidsen reist u naar de Khmer tempels van Angkor Wat, de ongerepte stranden van Sihanoukville, de Vietnamese hooglanden en het moderne Ho Chi Minh City.

Bekijk details
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze achtdaagse reissuggestie (cruise-only) ligt rond de € 8.950 per persoon. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de hut van uw keuze, actuele prijzen, de wisselkoers, de reisdatum en beschikbaarheid.

Cruise door ruig en stoer Alaska

Elf dagen langs walvissen en fjorden met Lindblad Expeditions

Lindblad Expeditions maakte in het verleden naam door als eerste organisatie ter wereld een expeditiecruise met passagiers naar Antarctica te ondernemen. Ze varen met kleinschalige schepen en nemen de beste gidsen mee aan boord. Natuur en het zien van veel wild staat bij Lindblad altijd centraal. Alaska is hiervoor een uitgelezen bestemming! Expedities naar Alaska onderneemt Lindblad Expeditions met de kleinschalige schepen Sea Lion en Sea Bird, waar maximaal 62 passagiers op passen.

Bekijk details

Meer zien van Cruises en Expedities