Share

U leert een land pas écht kennen door haar inwoners te ontmoeten. Leer van de Bosjesmannen in Namibië over hun jachttechnieken, of ervaar een kleurenspektakel van ongekende omvang tijdens een Hindoestaans festival in India. Wilt u culturele evenementen meemaken die echte authenticiteit ademen? Wij brengen u graag naar die plekken waar u de enige Westerse deelnemer bent. Van Bhutan en Ecuador tot Botswana en Brazilië, altijd met de beste gidsen.  

gebedsvlaggen en gids in Bhutan
Fotografie © Freek Vermeulen
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 15-daagse Culturele Rondreis Bhutan ligt tussen de €4.950 en €5.400 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Culturele rondreis Bhutan

Bhutan overtreft tijdens deze 14-daagse rondreis niet alleen uw verwachtingen, het werkt zelfs therapeutisch. Kunt u zich een land voorstellen zonder stoplichten en neonreclames? Waar de mensen geen stress kennen en de lucht nog écht schoon is? Maak kennis met het groene koninkrijk Bhutan, verborgen tussen de toppen van de Himalaya. Laat u verrassen door de prachtige Drum Dance tijdens het Dramitse festival, ga in gesprek met monniken, laat u meevoeren langs legendes en mythes en bewonder oeroude kloosters.

Bekijk deze rondreis
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 9-daagse Citytrip in Brazilië ligt tussen de €3.500 tot €3.800 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Citytrip in Brazilië: Rio de Janeiro

Ooit gedacht aan een 9-daagse citytrip Rio de Janeiro in Brazilië? Deze metropool heeft fantastisch veel te bieden! Het is de ideale bestemming om in kortere tijd te ontdekken – en er is slechts vier uur tijdsverschil. Met KLM vliegt u rechtstreeks naar de zandstranden van Copacabana en Ipanema. Fiets door de stad, geniet van het mooiste uitzicht vanaf het beroemde Christusbeeld, en kom bij van de bruisende drukte in het nabijgelegen Buzios.

Bekijk deze voorbeeldreis
Machu Picchu in Peru
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 18-daagse rondreis naar Machu Picchu en Manu ligt tussen de €7.400 en €8.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Machu Picchu en Manu

Van de koloniale stad Cusco loopt u naar het magische Machu Picchu. U wandelt dwars door het hoogland en het nevelwoud van de Andes naar dit Incahoogtepunt van Peru. Ook de rest van uw 18-daagse reis is actief. In het nevelwoud gaat u op zoek naar de rode rotshaan. En in Manu gaat u op pad met wetenschappers en draagt u bij aan het behoud van de natuur.

Bekijk deze rondreis
Salta omgeving in Argentinie
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 15-daagse rondreis Argentinië ligt tussen de €5.000 en €5.700 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Argentinië

Tijdens deze 15-daagse rondreis naar het noordwesten van Argentinië bezoekt u onze favoriete regio. Hier vindt u tijdens uw rondreis echte authenticiteit. Verborgen grotten, afwisselende landschappen en afgelegen dorpjes. Met een huurauto kunt u in uw eigen tempo deze regio verkennen. Een bezoek aan de schilderachtige vallei Humahuaca Gorge en de zoutvlakte Salinas Grandes een must. Maar vergeet ook de Acsibi grotten en de hoofdstad van de witte wijn Cafayate niet.

Bekijk deze rondreis
Festival in Trongsa in Bhutan
Fotografie © Jeroen Florijn
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 15-daagse voorbeeldreis ligt tussen de €5.400 en €6.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis authentiek Oost-Bhutan

Tijdens deze 15-daagse rondreis bezoek u in Bhutan the debating of the monks, een bijzonder monnikengebruik in Bumthang. Ga op zoek naar de zwarthalskraanvogel op de akkers van de Trashi Yangtsevallei. En sla de wandeling naar het schitterend gelegen Taktsangklooster, ofwel Tigers Nest, niet over. In ongerept Oost-Bhutan gaat u verder dan andere reizigers en ontdekt u het land in zijn puurste vorm.

Bekijk deze rondreis
rondreis rajasthan - vrouw met rode sari komt uit tempel
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 15-daagse luxe rondreis door Rajasthan ligt tussen de €5.600 en €6.700 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid. 

Luxe rondreis Rajasthan

Een 15-daagse rondreis door Rajasthan om nooit meer te vergeten. Reist u met ons mee? Rajasthan is India’s meest bekende en meest geliefde provincie. En terecht! Overdag bekijkt u oosterse tempels en bewondert u de paleizen en prachtige mensen in hun kleurrijke gewaden. ’s Avonds droomt u weg bij de klanken van het sufi-bandje dat in de open lucht de sterren van de hemel speelt. Een rondreis Rajasthan heeft nog veel meer te bieden: een luipaardpopulatie die letterlijk onder de mensen leeft, stuwmeren boordevol vogels en kansen te over voor een prachtige fietstocht.

Bekijk deze rondreis
De karakteristieke beelden op Paaseiland, Chili
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 17-daagse rondreis door Chili en Paaseiland ligt tussen de €11.300 en €11.800 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Chili en Paaseiland

We inspireren u graag met deze 17-daagse rondreis! Explora is een van de grondleggers van het all-experience concept in Chili. Net als bij Thika draait bij hen alles om de ervaring. Daarom is Explora een gedroomde partner. Elk Explorahotel biedt een uitgebreid activiteitenaanbod en legt u als gast volledig in de watten. U kunt fietsen, paardrijden en wandelen, u maakt een rondrit per minibus of bezoekt de hoogtepunten in de omgeving. U maakt uw keuze en gaat met maximaal acht gelijkgestemde reizigers het avontuur tegemoet, begeleid door de beste gidsen.

Bekijk deze rondreis
India maharadja slapen in paleis
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 14-daagse luxe rondreis door India ligt tussen de €4.500 en €8.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Luxe rondreis India

Laat u inspireren door onze 14-daagse luxe rondreis door India. Eigenlijk vinden we dat India te groot is om in één reis te zien. Maar heeft u slechts twee weken, dan kunt toch een goede indruk krijgen. U aanschouwt imposante maharadjaforten, verwondert zich over de schoonheid van de Taj Mahal en begeeft zich in het leefgebied van de Bengaalse tijger. Nog wat dagen over? Maak dan een boottocht op de Ganges in de heilige stad Varanasi.

Bekijk deze rondreis
Uros indianen wonen op rieteilanden in peru
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 19-daagse rondreis langs de hoogtepunten van Peru ligt tussen de €8.500 en €9.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis langs de hoogtepunten van Peru

Ontdek in 19 dagen één van de meest gevarieerde bestemmingen van Latijns-Amerika. Het erfgoed van de Inca's, koloniale steden en het Amazonegebied bieden samen een fantastische mix van cultuur en natuur. Wij brengen u naar de hoogtepunten van Peru, laten u ervaren hoe het is om op een rieteiland te overnachten en leiden u in alle rust door Machu Picchu.

Bekijk deze rondreis
Chimborazo vulkaan in Ecuador
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse rondreis door Ecuador ligt tussen de €6.500 en €6.900 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Ecuador

Tijdens deze 16-daagse reis op maat rijdt u met een privéauto en een chauffeur/gids langs (culturele) hoogtepunten. Ecuador bundelt al het moois dat Latijns-Amerika te bieden heeft: van de hoge Andes en de met sneeuw bedekte vulkanen tot Incaruïnes, kleurrijke markten en bevolking en de mooie, koloniale steden. U bezoekt de hoofdstad Quito, vulkanen en warmwaterbronnen en bewondert de grootste Incaruïnes van Ecuador. Wij zorgen ervoor dat u niets mist, ook - of juist! - die hoogtepunten die niet op de kaart staan.

Bekijk deze rondreis
Galle strand in Sri Lanka
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 12-daagse luxe rondreis door Sri Lanka ligt tussen de €5.500 en €6.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Luxe rondreis Sri Lanka

De geschiedenis van Sri Lanka is onlosmakelijk verbonden met het boeddhisme. Tijdens uw 12-daagse rondreis door Sri Lanka vindt u er eeuwenoude tempelsteden, kolossale stoepa’s en Boeddhabeelden, soms verborgen tussen de heuvels en het groen. In uw eigen auto met chauffeur gaat u op pad, om ze in uw eigen tempo te bewonderen. Ook treft u koloniale invloeden uit de vorige eeuw. Deze geven uw twaalfdaagse reis een extra comfortabel tintje. U overnacht namelijk in oude plantagevilla’s, omgeven door thee- en specerijvelden. Kroon op uw rondreis Sri Lanka is een verblijf in een privévilla aan het strand bij de koloniale stad Galle.

Bekijk deze rondreis

Meer zien van Cultuur en Festivals