Share

Bent u op zoek naar een romantische huwelijksreis bestemming? Met Thika Travel beleeft u uw perfecte huwelijksreis. Slapen onder de sterren in Abu Dhabi, een intiem diner op de Malediven in uw luxe oceaanvilla, of de zon onder zien gaan op een Tanzaniaanse savanne. Voor uw honeymoon, huwelijksjubileum of romantische vakantie hebben wij de meest bijzondere reizen en mooiste huwelijksreis bestemmingen voor u geselecteerd. En die betoverende romantiek? Die neemt u gegarandeerd mee naar huis.

Romantiek op de Seychellen

Witte zandstranden, blauw zeewater, palmbomen en een zwoel klimaat. Op de Seychellen wordt uw gedroomde romantische reis waar! U geniet ongestoord van elkaar en de schoonheid van deze bijzondere archipel. Wij nemen u mee naar de beste en meest exclusieve locaties voor een onvergetelijke reis. Duiklessen, massages voor twee, een romantisch privédiner aan de branding – u hoeft het maar te vragen en het wordt voor u geregeld.

Bekijk details
Bruidspaar op Mauritius

Trouwen op Mauritius

Een briesje waait door de palmbomen, de lucht is strakblauw, u hoort de zee kabbelen op de achtergrond. Het wordt een perfecte dag. De dag waarop u elkaar eeuwige trouw belooft op het strand van Mauritius. Alles is tot in de puntjes voorbereid. Ontspan en geniet van de mooiste dag van uw leven.

Bekijk details
Malediven overnachten op een zandbank Soneva Fushi

Uw Eigen Eiland op de Malediven

Droomt u mee? Een strook hagelwit zand omgeven door de Indische Oceaan, slechts een tent met een zacht bed, kaarslicht op het strand, een picknickkleed met hapjes en champagne. Alleen u bent hier. Het resort Soneva Fushi in de Malediven heeft barefoot luxury tot in de puntjes uitgewerkt met deze overnachting op uw eigen zandbank. Even is deze wereld alleen van u.

Bekijk details
San blas eilanden in panama

Zeilen bij San Blas

Kristalhelder water, witte stranden en paradijselijke eilanden: de Caribische kust van Panama heeft het allemaal. Aan boord van een privézeiljacht beleeft u uw eigen droomreis. U heeft geen dress code of captains diner, maar zit met blote voeten op het zonnedek, neemt een duik in de azuurblauwe zee en geniet van de ondergaande zon op uw ‘eigen’ strand.

Bekijk details
Kleurrijke bevolking van Peru

Op Huwelijksreis naar Peru

Peru staat bekend om haar indrukwekkende berglandschappen, boeiende geschiedenis en kleurrijke bevolking. Deze combinatie van natuur en cultuur maakt het ook een ideale bestemming voor een reis vol romantiek. Adembenemende plekken waar u met zijn tweeën geniet van een schitterende zonsondergang en mysterieuze schaduwen in de jungle vergroten ongetwijfeld uw gevoel van saamhorigheid. Ontroerende ontmoetingen met lokale helden creëren herinneringen die u alleen met elkaar deelt. Tijdens een huwelijksreis in Peru vindt u romantiek zoals het bedoeld is.

Bekijk details
Bocas del Toro, Panama
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 15-daagse romantische rondreis door Panama ligt tussen de €6.800 en €7.300 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Romantische rondreis Panama

De uitbundige natuur en de parelwitte stranden maken Panama tot een fantastische bestemming voor een 15-daagse huwelijksreis. Aan boord van een luxe privézeiljacht waant u zich even alleen op de wereld. Samen vaart u langs de paradijselijke San Blaseilanden, met alleen oog voor uw omgeving en elkaar. Een reis om nog lang met een glimlach aan terug te denken.

Bekijk deze rondreis
Vissersmannen bij zonsondergang aan de kust van Sri Lanka
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 12-daagse rondreis door Sri Lanka en de Malediven ligt tussen de €8.100 en €10.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de accommodatiekeuze, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Sri Lanka en Malediven

Een 12-daagse droomreis naar Sri Lanka en Malediven. Wij dromen graag met u mee. Over oeroude tempels en rijstvelden, omzoomd met palmenbos. Over wilde olifanten en de geurige Sri Lankaanse keuken. En over het dakterras van uw luxe villa op de Malediven, waar u alle indrukken van Sri Lanka laat bezinken, met uitzicht over de uitgestrekte Indische Oceaan. Gaat u trouwen, of heeft u een huwelijksjubileum in het vooruitzicht?

Bekijk deze rondreis
Al Wadi woestijn, Dubai
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 12-daagse rondreis door Dubai en de Malediven ligt tussen de €7.100 en €9.500 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Dubai en de Malediven

Van dobberen op de golven van de Indische Oceaan tot struinen over een Arabische woestijnduin: groter kan het contrast niet zijn! Tijdens deze 12-daagse reis geniet u van het beste van beide werelden. U combineert de geelbruine zandduinen van Dubai met het turquoise water van de Malediven. Waar de landschappen misschien wel elkaars tegenpolen zijn, kent uw verblijf op de twee locaties ook veel overeenkomsten. Zowel in Dubai als op de Malediven bent u verzekerd van de juiste combinatie van rust, romantiek en onvergetelijke activiteiten.

Bekijk deze rondreis

Meer zien van Huwelijksreizen