Share

Van de imposante Braziliaanse Amazone met al haar geluiden en groentinten tot de bergwanden in terrakleuren, canyons en donkerbruine pieken van Namibië. Echte wonderen vindt u in de natuur. Laat u overrompelen door de schoonheid en diversiteit van onze aarde. Onze gidsen laten u hoogtepunten in alle rust beleven, zonder groepen reizigers. En verrassen u met onbekende plekken buiten het gebaande pad, waar niemand anders komt.

Uitzicht over de fish river canyon in Namibië
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse rondreis door Zuid-Namibië ligt tussen de €5.500 en €6.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Zuid-Namibië

In het zuiden van Namibië vindt u de meest unieke overnachtingsplekken. Niet alleen ’s nachts staat de beleving tijdens deze 16-daagse reis voorop. Zo kunt u een spannende afdaling maken naar de bodem van de Fish River Canyon of wandelen in het Namib Rand Nature Reserve. De afstanden zijn met uw huurauto goed te overbruggen, zodat u in rustig tempo het geheime zuiden kunt ontdekken.

Bekijk deze rondreis
argentinië reizen - de weg naar salta, met besneeuwde bergtoppen op de achtergrond
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse rondreis door ruig Patagonië ligt tussen de €9.000 en €9.800 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Ruig Patagonië

Deze 16-daagse rondreis door ruig Patagonië, in het zuiden van Argentinië, zit vol met indrukwekkende natuurbelevingen. Uitgestrekte landschappen, zeeleeuwen, zuidkapers, veel water en gletsjers. Ingrediënten van een droomreis? Zeker in het uitgestrekte en ruige Patagonië. Laat u verrassen door het rijke dierenleven en keer terug naar huis met de mooiste verhalen. Alleen hier kunt u wandelen op een gletsjer, eet u de beste steak en krab en is de kans op het spotten van de zeldzame zuidkaper groot.

Bekijk deze rondreis
Blauwe ara in Brazilie spot je tijdens de rondreizen van Thika
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 18-daagse natuurrondreis door Brazilië ligt tussen de €8.500 en €9.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Natuurrondreis Brazilië

De natuur in Brazilië is minstens zo bruisend als de beroemde steden. En al even afwisselend: u reist in 18 dagen van stranden naar het Amazonegebied en de Pantanal, het grootste moerassen- en wildgebied ter wereld. Het Amazonegebied is als ‘long van de aarde’ een onmisbare natuurschat. Elke dag wordt hier wel een nieuwe plant- of diersoort ontdekt. In de Pantanal gaat u op zoek naar de Braziliaanse tapir, reuzenotters, reuzenmiereneters, capibara’s en jaguars. Voor vogelliefhebbers mag een bezoek aan het Nationaal Park Itatiaia niet ontbreken.

Bekijk deze rondreis
De karakteristieke beelden op Paaseiland, Chili
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 17-daagse rondreis door Chili en Paaseiland ligt tussen de €11.300 en €11.800 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Chili en Paaseiland

We inspireren u graag met deze 17-daagse rondreis! Explora is een van de grondleggers van het all-experience concept in Chili. Net als bij Thika draait bij hen alles om de ervaring. Daarom is Explora een gedroomde partner. Elk Explorahotel biedt een uitgebreid activiteitenaanbod en legt u als gast volledig in de watten. U kunt fietsen, paardrijden en wandelen, u maakt een rondrit per minibus of bezoekt de hoogtepunten in de omgeving. U maakt uw keuze en gaat met maximaal acht gelijkgestemde reizigers het avontuur tegemoet, begeleid door de beste gidsen.

Bekijk deze rondreis
In een open jeep op safari in Zimbabwe
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 17-daagse autorondreis door Zimbabwe ligt tussen de €6.800 en €7.500 per persoon, inclusief internationale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Autorondreis Zimbabwe

Natuur en cultuur van Zimbabwe zijn met elkaar verweven in deze 17-daagse autorondreis. Het vruchtbare en groene oosten biedt een mooi contrast met de droge uitlopers van de Kalahariwoestijn in het westen. Ervaar de schoonheid en de rust van Nyanga National Park en ontdek de watervallen bij Chimanimani. Maak uw reis compleet door te overnachten in Gonarezhou en Hwange, de twee grootste wildparken van Zimbabwe.

Bekijk deze rondreis
Een chimpansee in de bomen in Oeganda
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 14-daagse rondreis door Oeganda en Rwanda ligt tussen de €12.650  en €13.950 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Oeganda en Rwanda

Gorilla’s en chimpansees ontmoeten is het doel van uw 14-daagse reis. Geniet tegelijkertijd van de natuur van Oeganda en Rwanda! Deze prachtige landen liggen als broer en zus naast elkaar in het groene hart van Afrika. Samen bieden ze alles dat Afrika zo betoverend maakt: nevelwouden, savannes, meren en bergen. De duizenden groene heuvels zijn vol leven. U hoort een lach weergalmen, een onverwachte blik kruist de uwe.

Bekijk deze rondreis
Landschap Zuidpool
Fotografie © Jan Vermeer
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 24-daagse Rondreis Argentinië en Antarctica ligt tussen de € 16.400 en € 20.600 per persoon (op basis van een Porthole Suite of Veranda Suite op de Hebridean Sky), inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid. 

Rondreis Argentinië en Antarctica

24 dagen cultuur, natuur en wildlife

Dé ultieme expeditiecruise die u in het Zuidpoolgebied kunt maken is de expeditie naar de Falklandeilanden, South Georgia en het Antarctisch Schiereiland. U krijgt het complete beeld te zien van het Antarctische gebied! South Georgia is het summum voor wildlife; honderdduizenden koningspinguïns sieren de kusten en pelsrobben vechten voor een plekje op de ruige stranden.

Bekijk details

Meer zien van Natuurreizen