Share

Uw handen om het stuur, een lege weg voor u. En onbetaalbare uitzichten om u heen. Of u nu naar Zuid-Afrika, Chili of Panama wilt, wij kennen de mooiste self-drive routes. Voor reizigers die de weg in eigen tempo willen afleggen, kilometers willen verslinden in alle vrijheid en ongestoord willen genieten van de natuur.

DoroNawas in Damaraland in Namibie
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 19-daagse rondreis door Noord-Namibië ligt tussen de €5.500 en €6.500 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Noord-Namibië

Namibië is een land waar natuurbescherming, cultuurbehoud en het dierenrijk enorm belangrijk zijn. Al deze facetten komen tot hun recht tijdens een 19-daagse autorondreis door het noorden van Namibië. Wij regelen voor u de beste gidsen. Want alleen met hen ontdekt u de geheime plekken van het Munduleareservaat en begrijpt u de rituelen van de bosjesmannen. De zoektocht naar de zwarte neushoorn vergeet u nooit meer.

Bekijk deze rondreis
Punta Caracol, Panama
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse autorondreis door Panama ligt tussen de €4.400 en €4.800 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Autorondreis Panama

In uw eigen tempo toert u over de rustige wegen van Panama. Onze routebeschrijving leidt u in 16 dagen langs de bekende, maar nog liever onbekende hoogtepunten van Panama. U ontdekt de binnenlanden, rijdt langs vissersdorpjes en de stranden van de Pacifische kust. Als u trek heeft, stopt u voor een arroz con pollo of een heerlijk Caribisch gerecht. En laat u genieten van een kleurrijke mix van ongerepte natuurparken en cultuur.

Bekijk deze rondreis
Gnoe in galop, Zuid-Afrika
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 22-daagse autorondreis door Zuid-Afrika ligt tussen de €6.200 en €6.800 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Kinderprijzen op aanvraag. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Autorondreis Zuid-Afrika

Bezienswaardigheden komen het best tot zijn recht als u de tijd neemt om er écht van te genieten. Daarom raden wij u aan om in Zuid-Afrika met een huurauto op pad te gaan tijdens deze 22-daagse autoreis. Reis in uw eigen tempo door het noordelijke deel van Zuid-Afrika en een deel van Botswana. Bewonder de kleurrijke Vendacultuur in de Soutpansbergen en bezoek verschillende natuurparken. En verblijf, als kers op de taart, een aantal dagen in en rondom Kaapstad.

Bekijk deze rondreis
Costa Rica reizen door het spectaculaire, groene landschap
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 17-daagse autorondreis door Costa Rica ligt tussen de €5.000 en €6.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Autorondreis Costa Rica

Een 17-daagse rondreis per auto geeft u een compleet beeld van Costa Rica. Een lege weg voor u, adembenemende landschappen om u heen. Costa Rica verkennen met een huurauto is een aanrader. De wegen zijn er goed en met een GPS-systeem vindt u gemakkelijk uw weg. U beleeft alle hoogtepunten van oost naar west: van het waterrijke Nationaal Park Tortuguero tot het kleine Nationaal Park Manuel Antonio. Onderweg ziet u schildpadden, vulkanen, witte stranden en tientallen vogelsoorten in het nevelwoud en tropisch regenwoud.

Bekijk deze rondreis
Mauritius vanuit de lucht
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 14-daagse autorondreis door Mauritius ligt rond de €5.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Autorondreis Mauritius

Met een 14-daagse autorondreis naar Mauritius wisselt u in uw eigen tempo natuur en authentieke dorpjes af met ontspanning op een adembenemend wit zandstrand. Zo ontdekt u al snel dat Mauritius meer te bieden heeft dan tropische stranden. Deze manier van reizen biedt alle vrijheid om de meest bijzondere plekjes van het eiland te verkennen.

Bekijk deze rondreis
auto rijdt door landschap chili
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 15-daagse selfdrive door Carretera Austral in Chili ligt tussen de €6.500 en €7.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Selfdrive Carretera Austral

Wat de Route 66 voor de Verenigde Staten is en de Ruta 40 voor Argentinië, is de Carretera Austral voor Chili. Hier maakt u een 15-daagse roadtrip langs de mooiste plekken van Chili. Met uw eigen huurauto - en in uw eigen tempo - ontdekt u de onbekende en ongerepte Aisén regio, met haar dichte bossen, diepblauwe meren, gletsjers en met sneeuw bedekte bergen. De Carretera Austral loopt vanaf Puerto Montt in het merendistrict zuidwaarts richting Torres del Paine in Patagonië.

Bekijk deze rondreis
Bergen in Chili
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse autorondreis door Noord-Chili ligt tussen de €4.900 en €5.400 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Autorondreis Noord-Chili

Ziet u het al voor u? 16 dagen met uw eigen 4x4 over zoutvlaktes, langs geisers en vulkanen. Door een landschap dat varieert van droog en rotsachtig tot weelderig groen hoogland. Rijden door de Atacamawoestijn en Nationaal Park Lauca in het uiterste noorden van Chili is avontuurlijk en niet moeilijk. De wegen zijn goed begaanbaar. En met onze routebeschrijving weet u precies de weg.

Bekijk deze rondreis
Reunion bij zonsondergang
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse rondreis door Réunion en Mauritius ligt tussen de €4.000 en €4.700 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Réunion en Mauritius

Het rauwe natuurschoon van Réunion en de mooiste zandstranden van Mauritius komen samen in deze 16-daagse Rondreis Réunion en Mauritius. Met een huurauto gaat u op ontdekkingsreis. Geniet van de vrijheid die een eigen voertuig u geeft. Stap uit waar u wilt om een wandeling te maken, een croissantje te eten of een duik in de oceaan te nemen. De rijafstanden zijn klein en de wegen rustig. U passeert een actieve vulkaan, kraters en indrukkende groene bergen en sluit uw vakantie af met een paar ontspannen dagen aan de mooie kust van Mauritius.

Bekijk deze rondreis

Meer zien van Selfdrives