Share

Van witte poederstranden en spiegelglad water tot ruige rotsformaties en wilde golven; uw perfecte strandvakantie kan alle kanten op. Wat al deze bestemmingen met elkaar gemeen hebben? U komt hier tot rust. Of u nu in een privévilla, op een zeiljacht of onder de sterren op een zandbank slaapt – deze reis draait om u. Zowel geestelijk als lichamelijk wordt u volledig in de watten gelegd. 

Strand van La Digue
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 13-daagse rondreis langs de eilanden van de Seychellen ligt tussen de €5.200 en €5.900 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Eilandhoppen land de Seychellen

Een 13-daagse rondreis langs de eilanden van de Seychellen, de drie grootste eilanden hebben ieder hun eigen charme! Op Mahé gaat u op culturele ontdekkingstocht. U proeft lokale gerechten en bewondert het werk van kunstenaars die hier zijn neergestreken. Op Praslin verlaat u het gebaande pad en gaat u met een privégids op zoek naar de zwarte papegaai. Op La Digue fietst u langs grote landschildpadden en mooie uitzichtpunten. Even bijkomen? Op welk eiland u ook bent, u hoeft nooit lang te zoeken naar een wit strand aan de blauwe oceaan.

Bekijk deze rondreis
Punta Caracol, Panama
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse autorondreis door Panama ligt tussen de €4.400 en €4.800 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Autorondreis Panama

In uw eigen tempo toert u over de rustige wegen van Panama. Onze routebeschrijving leidt u in 16 dagen langs de bekende, maar nog liever onbekende hoogtepunten van Panama. U ontdekt de binnenlanden, rijdt langs vissersdorpjes en de stranden van de Pacifische kust. Als u trek heeft, stopt u voor een arroz con pollo of een heerlijk Caribisch gerecht. En laat u genieten van een kleurrijke mix van ongerepte natuurparken en cultuur.

Bekijk deze rondreis
Galle strand in Sri Lanka
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 12-daagse luxe rondreis door Sri Lanka ligt tussen de €5.500 en €6.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Luxe rondreis Sri Lanka

De geschiedenis van Sri Lanka is onlosmakelijk verbonden met het boeddhisme. Tijdens uw 12-daagse rondreis door Sri Lanka vindt u er eeuwenoude tempelsteden, kolossale stoepa’s en Boeddhabeelden, soms verborgen tussen de heuvels en het groen. In uw eigen auto met chauffeur gaat u op pad, om ze in uw eigen tempo te bewonderen. Ook treft u koloniale invloeden uit de vorige eeuw. Deze geven uw twaalfdaagse reis een extra comfortabel tintje. U overnacht namelijk in oude plantagevilla’s, omgeven door thee- en specerijvelden. Kroon op uw rondreis Sri Lanka is een verblijf in een privévilla aan het strand bij de koloniale stad Galle.

Bekijk deze rondreis
Bocas del Toro, Panama
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 15-daagse romantische rondreis door Panama ligt tussen de €6.800 en €7.300 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Romantische rondreis Panama

De uitbundige natuur en de parelwitte stranden maken Panama tot een fantastische bestemming voor een 15-daagse huwelijksreis. Aan boord van een luxe privézeiljacht waant u zich even alleen op de wereld. Samen vaart u langs de paradijselijke San Blaseilanden, met alleen oog voor uw omgeving en elkaar. Een reis om nog lang met een glimlach aan terug te denken.

Bekijk deze rondreis
Costa Rica reizen door het spectaculaire, groene landschap
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 17-daagse autorondreis door Costa Rica ligt tussen de €5.000 en €6.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Autorondreis Costa Rica

Een 17-daagse rondreis per auto geeft u een compleet beeld van Costa Rica. Een lege weg voor u, adembenemende landschappen om u heen. Costa Rica verkennen met een huurauto is een aanrader. De wegen zijn er goed en met een GPS-systeem vindt u gemakkelijk uw weg. U beleeft alle hoogtepunten van oost naar west: van het waterrijke Nationaal Park Tortuguero tot het kleine Nationaal Park Manuel Antonio. Onderweg ziet u schildpadden, vulkanen, witte stranden en tientallen vogelsoorten in het nevelwoud en tropisch regenwoud.

Bekijk deze rondreis
Met een Dhoni langs de Malediven
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 10-daagse reis 'Malediven vanaf een Dhoni' ligt tussen de €2.600 en €5.700 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Malediven vanaf een Dhoni

Reizen over de wateren van de Malediven geeft u een uniek, vrij gevoel. Tijdens deze 10-daagse boottocht op een traditionele dhoni vindt u geen onnodige luxe, maar wél authenticiteit. De kapitein neemt u mee door de wateren van de Malediven; langs de mooiste snorkelspots en paradijselijke eilanden. De tocht is altijd op privébasis – de dhoni exclusief voor uw eigen gezelschap. Ziet het kristalheldere water er te aanlokkelijk uit om geen duik te nemen? De dhoni gaat voor anker wanneer u dat wilt.

Bekijk deze rondreis
Pegasus in Aride, Seychellen
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 13-daagse cruise langs de Seychellen ligt tussen de €4.500 en €5.200 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Cruise langs de Seychellen

Ontdek negen kleine en grote eilanden van de Seychellen aan boord van de Pegasus. Tijdens uw 13-daagse reis verblijft u acht dagen lang op dit cruiseschip. U vaart langs kleine eilanden die alleen via het water bereikbaar zijn, zoals Aride, Felicite en Moyenne. Aan land geniet u met uw gids van de natuur op de onbewoonde eilandjes. Of blijf aan boord, om later een duik te nemen in de oceaan. Ook de mooiste plekken op grotere eilanden Mahé, Praslin en La Digue staan op uw programma.

Bekijk deze rondreis
Vissersmannen bij zonsondergang aan de kust van Sri Lanka
Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 12-daagse rondreis door Sri Lanka en de Malediven ligt tussen de €8.100 en €10.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de accommodatiekeuze, de reisdatum en beschikbaarheid.

Rondreis Sri Lanka en Malediven

Een 12-daagse droomreis naar Sri Lanka en Malediven. Wij dromen graag met u mee. Over oeroude tempels en rijstvelden, omzoomd met palmenbos. Over wilde olifanten en de geurige Sri Lankaanse keuken. En over het dakterras van uw luxe villa op de Malediven, waar u alle indrukken van Sri Lanka laat bezinken, met uitzicht over de uitgestrekte Indische Oceaan. Gaat u trouwen, of heeft u een huwelijksjubileum in het vooruitzicht?

Bekijk deze rondreis

Meer zien van Strand en Ontspanning