Over Thika

Zimbabwe, 1986. Joost Tania en Hilde Sanders maken een rondreis door Afrika en trekken hier voor het eerst zelfstandig de wildernis in. Met een ervaren gids, maar zonder de groep die je er normaal gesproken bij cadeau krijgt. Tijdens deze tocht ervaren ze hoe het is om olifanten niet te zien door de ruiten van een jeep, maar van dichtbij, te voet. Om comfort te vinden onder de sterren. En je geen toeschouwer, maar onderdeel te voelen van de bestemming. Dát is de essentie van reizen, realiseren ze zich. De basis van Thika Travel is gelegd.

Buiten de gebaande paden

Bij Thika Travel willen we u graag inspireren. Met onvergetelijke ervaringen, die u raken. En die ertoe doen. Met zorg stellen we persoonlijke reizen samen naar de mooiste plekken van de wereld, die u met geen andere organisatie zo maakt. Gebaande paden laten we als het even kan links liggen. Liever brengen we u naar onbekende plekken. Waar u wild van zo dicht bij mogelijk ziet, echt contact maakt met de lokale bevolking. Waar de rust en ruimte u dichter bij uzelf brengen – en elkaar. En waar uw bezoek, als het even kan, iets bijdraagt aan de lokale natuur en cultuur.

The sky is the limit

We laten ons nergens door weerhouden: the sky is the limit. Is iets nog nooit gedaan? Dan organiseren wij het voor de eerste keer. Ziet u het al helemaal voor u? Dan brengen wij uw wens tot werkelijkheid. Aan klassiekers die u niet wilt missen, geven we een bijzondere draai. We zorgen ervoor dat u die tempel voor uzelf heeft, net voor zonsopgang. Of regelen in dat museum een rondleiding buiten sluitingstijd, door de curator. De ervaring: dat is de werkelijke luxe.

Tijdens een wandelsafari buffels spotten met een privégids

We nemen uw reis heel persoonlijk

De ultieme reis is voor iedereen anders. Daarom is elke Thika-reis maatwerk. We beginnen met een open geest en een luisterend oor. Wat zijn uw verwachtingen? Wat heeft u altijd al willen meemaken? En hoe reist u het liefst? Uw wensen en onze kennis verweven we tot iets unieks. Dat aan al uw verwachtingen voldoet – en elke keer verrast met méér. Meer authenticiteit, meer comfort, meer herinneringen. Als u ons de ruimte gunt, geven wij u daar iets onvergelijkbaars voor terug.

Over Thika Travel

Thika Travel zet sinds 1986 de toon met buitengewone reizen naar de mooiste  bestemmingen in onbekende Afrika, Latijns-Amerika, het subcontinent van India, de Indische Oceaan, de Emiraten en de poolgebieden. Met 25 ervaren reizigers werken we voor trouwe klanten, met wie we vaak al een jarenlange relatie hebben. Thika Travel is 100% zelfstandig. Uw reis is ons enige belang.