KLM: Comfort in de lucht

Een belangrijk deel van uw reis bestaat uit de vluchten van en naar uw bestemming. Ook hier is comfort voor Thika Travel een eerste prioriteit. Directe vluchten, zonder tijdsverlies, vindt u uiteraard bij KLM. Daarnaast biedt haar partner Air France u via Parijs een nog uitgebreider, wereldwijd netwerk. Wij zijn er trots op KLM als onze partner te beschouwen. Dankzij gerichte afspraken kunnen wij u de mogelijkheid bieden om bestemmingen van KLM en Air France onbeperkt te combineren, zonder toeslag.

Ultiem comfort

Zowel KLM als Air France bieden extra comfort opties. Bekend is de Comfort Class, waar u voor een vriendelijke meerprijs geniet u van extra comfort tijdens uw vlucht. De Premium Economy van Air France gaat een stap verder: extra bagage meenemen, priority boarding en op veel luchthavens toegang tot de Air France lounges. Wilt u echt optimaal genieten van uw vlucht? Kies dan voor Business van Air France of World Business Class van KLM voor ultiem comfort in de lucht en op de luchthavens.

Duurzame partners

Bij het selecteren van onze partners vinden wij hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid erg belangrijk. KLM neemt al jaren het voortouw als het gaat om duurzaam vliegen. De maatschappij investeert bijvoorbeeld in schone en stille motoren, durft te experimenteren met alternatieve brandstoffen en past veel lichtgewichtmaterialen toe. En gewichtreductie betekent brandstofbesparing en reductie van CO2-uitstoot.

Wilt u meer weten over comfortabel vliegen met KLM of Air France? Vraag uw Thika-experts naar de details.