Onze aanpak

Wij vertalen uw wensen in een onvergetelijke reis

De echt waardevolle ervaringen beginnen vaak met dromen. Dat begrijpen we bij Thika als geen ander. Daarom nemen we de tijd om te luisteren naar uw wensen. En zetten we al onze kennis, kunde en contacten in om ze te overtreffen. In plaats van meteen een offerte te sturen, beginnen we daarom liever met een persoonlijk gesprek. Op deze pagina lichten we onze werkwijze graag toe.

Method_1

1. Uw ideeën

Een écht unieke reis begint bij u. Wat wilt u meemaken? En hoe? We beginnen met een leeg vel papier. En luisteren, stellen vragen, leven ons in. Loopt u hard? Gaan uw kinderen mee? Houdt u van fotograferen, of vogels? Is er iemand die u altijd al heeft willen ontmoeten? We horen het graag, zodat we uw wensen tot werkelijkheid kunnen brengen. Ons gesprek koppelen we kort terug. Om te checken of we u helemaal begrijpen.

 Method_2

2. Ons reisontwerp

Uw wensen en onze kennis zijn de ingrediënten voor een reisontwerp, speciaal ontwikkeld voor u door onze expert. Met ons zorgvuldig opgebouwde netwerk doen we er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen, elke keer weer. Geen droom is te groot: alles is mogelijk, daar geloven we heilig in. Het reisontwerp legt u op geen enkele manier vast; u maakt alle keuzes. En bent zo zelf de regisseur van uw reis.

Method_3

3. Uw reisplan

Een keuze gemaakt? Dan vertalen we uw reisontwerp naar een concreet plan, met alle gegevens die u nodig heeft. De ervaring staat altijd centraal, ook als het gaat om uw accommodaties. Met Thika verblijft u altijd op een plek die een belevenis op zich is. Elegant, kleinschalig en verrassend. Eén ding is zeker: niemand heeft dezelfde reis gemaakt. En niemand komt met dezelfde verhalen thuis.

Method_4

4. Uw ervaring

Tijdens uw reis zorgen wij ervoor dat alles perfect geregeld is, zoals u dat doet voor een goede vriend. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. En kunt u genieten van de rust, de ruimte en de adembenemende natuur. Want de ervaring: dat is de werkelijke luxe. Bij terugkomst bellen we u altijd even om na te praten over uw ervaringen.