Luxe Rondreis Botswana

11 dagen genieten van extreme landschappen

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze elfdaagse luxe rondreis Botswana ligt tussen de € 17.000 en € 19.500 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Voor veel reizigers is Botswana het land van de Okavangodelta. Maar er is meer! Tijdens deze elfdaagse rondreis Botswana ontdekt u de diverse landschappen, van de waterrijke delta tot de kurkdroge Kalahariwoestijn. En wat dacht u van een luxe safari door de eeuwenoude zoutpannen van de Makgadikgadi? U reist per helikopter zodat u een prachtig zicht hebt op de landschappen en niets van dit land mist. Het contrast tussen de uitzichten is fascinerend. 

Route Luxe Rondreis

Deze elfdaagse Luxe Rondreis Botswana brengt u naar: Maun – Central Kalahari Game Reserve – Makgadikgadi Pans – Okavangodelta – Maun.

 

Wilt u deze bestemmingen alvast digitaal ontdekken? Zoom dan in op het kaartje, en gebruik het gele ‘Street View’-icoon om rond te kijken!

 

 

 

Rondreis Botswana - Antilopen springen door het water in de Okavangodelta.

Okavangodelta, Waterwonderland

Geruisloos glijdt u in een mokoro door het labyrint van waterwegen van de Okavangodelta, het hart van Botswana. De delta is een natuurlijk waterparadijs waar nijlpaarden zich thuis voelen en leeuwen van eiland naar eiland trekken, op zoek naar antilopen die het water proberen te mijden. U verblijft meerdere dagen in een intieme lodge, waar u alle tijd heeft om te genieten van de natuur.

 

Mannetjesleeuw in de Kalahari in Botswana

Zonsondergang in de Kalahariwoestijn

Rijdend door het spectaculaire landschap passeert u uitgestrekte grasvlaktes, acacia-eilandjes en fossiele rivierbeddingen. In dit droge landschap vindt u naast de Kalaharileeuw een aantal andere zeldzame dieren, zoals de grootoorvos, de bruine hyena en de aardwolf. Aan de rand van de woestijn ligt uw lodge. Vanaf uw eigen zonnedek ziet u hier de mooiste zonsondergang van Botswana.

 

Rondreis Botswana - Quad op de Makgadikgadi Zoutpannen

Zoutvlaktes van Makgadikgadi

De bijna oogverblindende witte zoutvlakten van Makgadikgadi steken scherp af tegen de blauwe lucht. Met een topgids verkent u de zoutpannen. Dit kan te voet, maar nog spannender is een tocht met een quad. ’s Avonds geniet u van de prachtige sterrenhemel en een comfortabel bed. Bezoekt u de zoutvlaktes tijdens volle maan? Probeer ‘s nachts dan eens zonder zaklamp uw boek te lezen. Wedden dat dit kan? 

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze elfdaagse Luxe Rondreis Botswana ligt tussen de € 17.000 en € 19.500 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]