Familiereis Zuid-Afrika

15 dagen op pad met de hele familie

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 15-daagse reissuggestie ligt tussen de € 4.600 en € 5.300 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat van uw gezin samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Privésafaritochten in malariavrije gebieden, samen genieten van een Afrikaanse braai, spannende activiteiten, maar vooral genieten van elkaar. Dat zijn de elementen van een onvergetelijke familierondreis door Zuid-Afrika. Begin uw avontuur in het bruisende Kaapstad. Hier kunt u acclimatiseren, om vervolgens door te reizen naar de droge Karoo. Onderweg maakt u verschillende safaritochten. Elke dag sluit u samen af in speciale onderkomens, die volledig op families zijn ingesteld.

 

Route

Deze 15-daagse Familiereis Zuid-Afrika brengt u naar: Kaapstad – Grootbos Private Nature Reserve – Plettenberg Bay – Samara Game Reserve – Madikwe Game Reserve – Johannesburg.

 

Wilt u deze bestemmingen alvast digitaal ontdekken? Zoom dan in op het kaartje, en gebruik het gele ‘Street View’-icoon om rond te kijken!

 

Zeehonden voor de kust van Kaapstad in Zuid-Afrika

Aan de kust

Kaapstad is een ideale plek om een familiereis te beginnen. Voor uw verblijf raden we het koloniale Belmond Mount Nelson Hotel aan. Dit unieke hotel ligt middenin het centrum en is omringd door prachtige tuinen. Hier kunt u rustig bijkomen van de vlucht, terwijl uw kinderen worden vermaakt door het personeel. Maak een familiewandeling door Kaapstad onder begeleiding van een privégids of stap samen in een kajak en vaar langs de zeeleeuwen. 

 

Zuid-Afrika_Fynbos_paardrijden met kinderen

Samen in het fynbos

De ligging aan de kuststrook van de Westkaap, de bloemenpracht, vogelsoorten en unieke projecten maken Grootbos Private Nature Reserve tot een geweldige plek om een paar dagen te overnachten. Uw gids is ingesteld op families en weet wat leuk is voor jong en oud. Bezoek samen een lokale school of maak kennis met de stokstaartjes in Oudtshoorn of maak met de hele familie een bijzondere strandwandeling.

 

Zuid-Afrika_met 3 generaties_aardvark

De droge Karoo

In de halfwoestijn van Karoo domineren ruige bergketens en weidse vlaktes. Ga met uw gids op pad en ontdek de unieke biodiversiteit in deze regio. Spot tijdens uw safaritocht bijzondere dieren zoals de bergzebra, het aardvarken en de aardwolf. Bezoek het Samara Game Reserve en leer meer over hoe men hier probeert de ooit uitgestorven Cheetapopulatie terug te brengen naar de Karoo. Toe aan iets spiritueels? Dan weten wij iets bijzonders op het landgoed van prinses Irene.

 

Zuid-Afrika_Meesters in jagen_Wilde honden_Madikwe Game Reserve

Magisch Madikwe

Het Madikwe Game Reserve is een prachtig malariavrij gebied om de Big Five en andere diersoorten te observeren. De landschappen variëren van grote open grasvlaktes tot jungles. Uw safarigids leidt u door het gebied en doet zijn uiterste best om een roedel wilde honden op te sporen. Het safariavontuur gaat verder. Want bij terugkomst in de lodge staan ongetwijfeld zebra’s en buffels hun dorst te lessen bij de waterdrinkplaats!

 

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze 15-daagse Familiereis Zuid-Afrika ligt tussen de € 4.600 en € 5.300 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat van uw gezin samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]