Ultieme Galápagoscruise

acht dagen varen langs een unieke dierenwereld

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze achtdaagse reissuggestie ligt tussen de € 12.000 en € 13.500 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de jacht van uw keuze, actuele prijzen, de wisselkoers, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Elk Galápagoseiland is uniek qua vegetatie, landingsmogelijkheden en dieren. Elk dier heeft zich aangepast aan de omgeving en de leefomstandigheden, die op elk eiland anders zijn. Een natuurliefhebber pur sang wil natuurlijk zoveel mogelijk zien en meemaken tijdens een cruise langs de Galápagoseilanden! Daarom biedt Thika Travel een ultieme achtdaagse Galápagoscruise aan.
 
Aanbieding: Als u voor eind februari 2020 naar de Galápagos reist, ontvangt u tot 25% korting op uw cruise met de Evolution én gratis vluchten van Ecuador naar de eilanden. Bespreek de exacte mogelijkheden met onze reisexperts.    

 

Galápagoscruise

Unieke dieren

Hét symbool van de Galápagos is natuurlijk de reuzenschildpad. Dit trage, bijna prehistorisch uitziende dier ziet u op de eilanden Santa Cruz en Isabela. Op het zuidelijke Española geniet u van albatrossen, blauwvoetgenten en zeeleguanen. Een unieke leguaansoort leeft op Santa Fé: de kleurrijke Santa Fé landleguaan. Zelfs dieren die u eerder verwacht in het zuidpoolgebied, zoals pinguïns en zeeleeuwen, kunt u op en bij diverse Galápagoseilanden spotten.

Galapagos duiken hamerhaai

De mooiste eilanden

Een achtdaagse cruise langs de Galápagos geeft een goed beeld van de diversiteit van de eilanden. Zo is Isabela bekent om haar vulkanenlandschap en loopt u op Floreana op fijne zandstranden. Op Santa Cruz treft u Scalesiabossen aan, terwijl u op andere eilanden cactussen ziet. Española staat bekend om haar ruige kustlijn, die veel verschillende vogelsoorten aantrekt. Onderwater is natuurlijk ook de moeite waard! Daar ziet u hamerhaaien en walvishaaien.

Galapagos Grace

Kies het juiste schip

Het kiezen van het juiste schip is belangrijk. Hoe kleiner uw schip, hoe meer tijd u aan land kunt doorbrengen. Hoewel Thika Travel zich liever richt op de natuurbeleving dan op luxe, is bekend dat hoe luxer uw jacht is, hoe beter de natuurgidsen zijn. Voor deze Galápagoscruise raden we de jachten Grace en Odyssey aan, of het kleine schip de Evolution. Deze kleine schepen bieden comfort, intimiteit en begeleiding van de beste gidsen!

Galapagos Floreana

Quito en Guayaquil

Uw reis begint met uw vlucht naar Quito en een verblijf van tenminste één nacht in deze historische stad. Uiteraard is het mogelijk om voorafgaand aan uw Galápagoscruise een deel van Ecuador te ontdekken samen met een privégids. Bekijkt u hier eens de mogelijkheid om Ecuador met Galápagos te combineren! Vanuit Quito vliegt u naar de Galápagos, waar uw cruise begint. Na uw Galápagoscruise vliegt u naar Guayaquil, en dan door naar huis – of uw volgende bestemming.

Prijsindicatie

De prijs voor deze Ultieme Galápagoscruise ligt tussen de € 10.000 en € 14.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de jacht van uw keuze, actuele prijzen, de wisselkoers, de reisdatum en beschikbaarheid.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]