Luxe Rondreis India

14 dagen Tijgers en Tempels

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 14-daagse Luxe Rondreis India ligt tussen de € 4.500 en €8.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Eigenlijk vinden we dat India te groot is om in één reis te zien. Maar heeft u slechts twee weken en wilt u toch een zo goed mogelijke indruk krijgen? Laat u dan inspireren door onze 14-daagse Luxe Rondreis India. U aanschouwt imposante maharadjaforten, verwondert zich over de schoonheid van de Taj Mahal en begeeft zich in het leefgebied van de Bengaalse tijger. Nog wat dagen over? Maak dan een boottocht op de Ganges in de heilige stad Varanasi.

  

Route

Deze 14-daagse Luxe Rondreis India brengt u naar Delhi – Jaipur – Agra – Kanha NP – Bandhavgarh NP – Delhi.

 

Wilt u deze bestemmingen alvast digitaal ontdekken? Zoom dan in op het kaartje, en gebruik het gele ‘Street View’-icoon om rond te kijken!

  

luxe rondreis india - taj mahal en strakblauwe lucht

Goud wat er blinkt

Het is niet voor niets dat de steden Delhi, Jaipur en Agra worden aangeduid als the Golden Triangle van India. Manshoge gouden en zilveren objecten doen uw mond openvallen in het Paleis van de Maharadja in Jaipur. Goud kleurt ook de Taj Mahal in het ochtendgloren. Daarom laten we u deze het liefst zo vroeg mogelijk zien, voor andere reizigers arriveren. De rondwandeling door de straten van middeleeuws Delhi, verzorgd door voormalige straatkinderen, verdient ook eremetaal.

 

luxe rondreis india - tijger in bos

Noodkreet

Na een week vol cultuur vindt u zichzelf ineens terug in een jeep. Het is vroeg in de ochtend, de lucht is helder en er heerst een serene rust. Plots schallen alarmkreten door het woud: langoerapen en axisherten waarschuwen elkaar voor naderend onheil. Ook uw zintuigen staan op scherp. Vanuit het gewas verschijnt ineens een magnifieke tijger. Een beeld dat nog lang op uw netvlies gebrand zal blijven.

 

luxe rondreis india - wandeling door old delhi

Geuren en kleuren

We zorgen ervoor dat u optimaal geniet van wat India u te bieden heeft. Zo proeft u Delhi letterlijk, nippend aan uw vers bereide chaithee, na een fietstocht door de smalle straatjes van de stad. In Jaipur overnacht u in een voormalig paleis van een koninklijke familie. En in de tijgerparken Bandhavgarh en Kanha zorgen uw gidsen Vinay en Sneha ervoor dat uw kans om wild te spotten zo groot mogelijk wordt. Ze zijn geboren en getogen in de regio en kennen de parken als geen ander.

 

luxe rondreis india - mensen baden in de heilige ganges  

Puur Varanasi

Heeft u extra dagen te besteden? Reist u dan zeker verder naar Varanasi. Hier ervaart u India in zijn puurste vorm. Het geluid van klingelende bellen over de Ganges, de badende mensen die hun zonden wegwassen in de rivier, het geprevel van gebeden door sadhu’s in de tempels (en rhesusaapjes die ervandoor gaan met de offers)… Varanasi geeft u kippenvel. Uw gids kent elke hoek van de stad. Ook die onverwachte plekjes, waar andere reizigers niet komen.

Prijsindicatie

De prijs voor deze 14-daagse Luxe Rondreis India ligt tussen de € 4.500 en €8.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

 

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]