Rondreis Laikipia en Masai Mara

9 dagen Kenia voor kenners

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze negendaagse reissuggestie ligt tussen de € 6.900 en € 8.400 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
diverse specials
Een combinatiereis naar de Masai Marai en Laikipia staat garant voor onvergetelijke safari’s met een verrassend tintje. De Masai Mara is misschien wel de klassieker van Kenia, maar wij brengt u naar de gelijknamige conservancies. Weg van de grote massa’s gaat u te voet op pad voor een unieke bushervaring. Een verblijf in Laikipia is een verblijf in het nieuwe Kenia. Het wildbestand neemt hier gestaag toe en de mogelijkheden voor een bijzondere wild- en natuurbeleving zijn hier eindeloos.
 
Aanbieding: verblijft u tijdens deze reis door Kenia in de safarikampen van Porini Safari Camps? Dan krijgt u van ons een korting die kan oplopen tot wel €3000 per persoon!  
 

 

Nairobi

Nairobi wordt door veel reizigers gezien als een transitpunt op weg naar meer interessante gebieden – maar deze bruisende metropool is volgens ons absoluut een bezoek waard! Bezoek bijvoorbeeld het Nairobi National Museum, waar de volledige historie van de homo sapiens wordt geëxposeerd. Of overnacht in het enige tentenkamp binnen de grenzen van Nairobi National Park!    

 

Kenia_lakipiaplateau_Wandeling met kameel

Ontdekkingstocht

Op het Laikipiaplateau gaat u niet zomaar op safari, maar neemt u deel aan een ontdekkingstocht. U trekt er te paard, te voet of per kameel actief op uit met de beste gidsen. De natuur is prachtig en het wildlife bestaat onder andere uit luipaarden, olifanten, wilde honden – en nog zoveel meer! Neem een verfrissende duik in de door de zon verwarmde rotspoelen en geniet van de zonsondergang.

 

De grote migratie van wildebeesten in de Masai Mara van Kenia

Masai Mara

Gedreven door hun instinct zwerven duizenden gnoes, antilopen en zebra’s over de vlaktes. De Masai Mara staat symbool voor het klassieke Kenia. Wij nodigen u uit om deze klassieker zelf te beleven, maar dan op ónze manier. In de Masai Mara Conservancies, aan de rand van het Nationaal Park, bent u even één met de natuur. Hier trekt u te voet door de savanne en ervaart u hoe de bush ‘s nachts een heel andere wereld lijkt te worden. Beleef de bush met al uw zintuigen, ver van alle drukte.
 

Verleng uw reis

Een reis naar Kenia kan gemakkelijk worden uitgebreid met een meerdaags strandverblijf op één van de eilanden in de Indische Oceaan. We luisteren graag naar uw wensen en maken een voorstel op maat.

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze tiendaagse Rondreis Laikipia en Masai Mara ligt tussen de € 6.900 en € 8.400 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.