Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 10-daagse reis 'Malediven vanaf een Dhoni' ligt tussen de €2.600 en €5.700 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share

10 DAGEN OP DE INDISCHE OCEAAN

Reizen over de wateren van de Malediven geeft u een uniek, vrij gevoel. Tijdens deze 10-daagse boottocht op een traditionele dhoni vindt u geen onnodige luxe, maar wél authenticiteit. De kapitein neemt u mee door de wateren van de Malediven; langs de mooiste snorkelspots en paradijselijke eilanden. De tocht is altijd op privébasis – de dhoni exclusief voor uw eigen gezelschap. Ziet het kristalheldere water er te aanlokkelijk uit om geen duik te nemen? De dhoni gaat voor anker wanneer u dat wilt.

Huvafen Fushi Dhoni, Malediven

SLAPEN OP DE INDISCHE OCEAAN

Terwijl de bemanning croissants en verse jus d’orange klaar zet, neemt u uw eerste duik in de Indische Oceaan. Een beter begin van de dag kunt u zich niet wensen. Deinend op de golven vaart u naar snorkelspots, geniet u van de stilte en wisselt u nieuwsgierige blikken met de visjes die om u heen zwemmen. Rond het middaguur gaat u voor anker. Met een cocktail in de hand geniet u van de ondergaande zon.

Surfplanken op Maafushi

CULTUUR OP MAAFUSHI

Bevalt deze authentieke stijl van reizen u? Sluit uw rondreis langs de Malediven dan af op één van de bewoonde eilanden. Maafushi is dé plek om cultuur te snuiven. Stap op de fiets en rijdt langs de kades. Dorst? Koop een verse kokosnoot bij een fruitkraampje. De eigenaar vertelt u met liefde over zijn favoriete plekken op Maafushi: waar de beste kopjes thee worden geschonken en de sterkste verhalen worden verteld.

Massage bij Kuda Huraa Spa, Malediven

EEN LUXE AFSLUITER

Bent u op zoek naar zowel authenticiteit én luxe? Na uw dhoni-tocht is het heerlijk om te kunnen genieten van de vele faciliteiten die luxe resorts te bieden hebben. Deze resorts bevinden zich op privé-eilandjes; absolute rust en privacy is gegarandeerd. Heeft u nog niet genoeg van de onderwaterwereld? Dan biedt het duikcentrum uitkomst. Laat u uw zeebenen liever even voor wat ze zijn? Doezel dan weg tijdens een ontspannende massages, of proef culinaire hoogstandjes tijdens een diner op de zandbank.

ROUTE EN PRIJSINDICATIE

 Deze 10-daagse reis brengt u naar: paradijselijke eilanden tijdens de Dhoni-tocht en Maafushi Island.

De prijs voor deze 10-daagse reis ‘Malediven vanaf een Dhoni’ ligt tussen de €2.600 en €5.700 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Hoe reist u naar de Malediven?