Romantische Rondreis Malediven en Dubai

Twaalf dagen zee en strand

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze twaalfdaagse reissuggestie ligt tussen de € 7.100 en € 9.500 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Van dobberen op de golven van de Indische Oceaan tot waggelen op een Arabische woestijnduin: groter kan het contrast niet zijn! Tijdens deze twaalfdaagse reis geniet u van het beste van beide werelden. U combineert de geelbruine zandduinen van Dubai met het turquoise water van de Malediven. Waar de landschappen misschien wel elkaars tegenpolen zijn, kennen de resorts veel overeenkomsten. Zowel in Banyan Tree Al Wadi in Dubai als in Constance Moofushi op de Malediven bent u verzekerd van de juiste combinatie van rust, romantiek en onvergetelijke activiteiten.
 
Deze twaalfdaagse Romantische Rondreis Malediven en Dubai brengt u naar: Dubai en de South Ari Atol 
 

Banyan Tree Al Wadi

Al Wadi ligt op slechts 40 minuten rijden van Dubai. Toch voelt het als het einde van de wereld. In deze omgeving vol rust en luxe droomt u samen weg tijdens de Rainforest Experience, een spaconcept met hydrothermale therapieën, speciaal voor koppels. De zonsondergang duurt net even langer vanaf de Safrantoren, waar uw butler een privédiner serveert. Of dein op een kamelenrug naar een afgelegen plek in de woestijn, waar u een droompicknick wacht.

 

Malediven_walvishaai web

Constance Moofushi

Met het rode zand van de Arabische woestijn nog tussen uw tenen, betreedt u de hagelwitte stranden van Moofushi. Dompel u hier onder in de waterwereld van de Malediven. Het zeeleven van het South Ari atol is van een weergaloze schoonheid. U ziet hier kleurrijk koraal, tropische vissen en ongetwijfeld ook zeereuzen. Maak dus zeker een duik. U maakt zo een goede kans de walvishaai voorbij te zien zwemmen.

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze twaalfdaagse Romantische Rondreis Malediven en Dubai ligt tussen de € 7.100 en € 9.500 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.