Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 14-daagse natuurrondreis Noord-Argentinië ligt tussen de €6.500 en €6.900 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share

14 DAGEN DOOR HET GROENE HART

Wanneer u van flora, moerassen en de jungle houdt is een 14-daagse natuurrondreis in het noorden een echte aanrader. Argentinië is het land van de ruige landschappen, verder reikend dan de horizon. Zowel in het noorden als in het zuiden kunnen natuurliefhebbers hun hart op halen. Reis via Buenos Aires naar de moerassen van Iberá en het tropische regenwoud van Misiones. Vanuit uw junglelodge kunt u hier verschillende natuurtochten maken. En verlaat Argentinië niet zonder een bezoek aan de mooiste watervallen ter wereld: Iguazú en Moconá.

Kleurrijke graffiti in de straten van Buenos Aires in Argentinië

ONTDEK KLEURRIJK BUENOS AIRES

Met een privégids bezoekt u niet alleen de traditionele hoogtepunten van de stad maar gaat u ook de parken in. Veel van de bomen hebben een bijzondere betekenis. Stella, biologe en uw gids, vertelt u graag meer over de legendes. Om uw bezoek aan Buenos Aires compleet te maken, regelen wij voor u kaarten voor een tangoshow. Of stap binnen bij een milonga. In deze kleurrijke dansgelegenheid komen de Argentijnen samen om de tango te dansen.

Kaaiman in Ibera in Argentinië

IBERÁ: HET DIERENRIJK

In het weidse moerassenlandschap van Iberá leven spiesherten, capibara’s en veel vogelsoorten zoals de reuzenooievaar (jabiru). In alle stilte gaat u tijdens een boottocht op zoek naar de verschillende dieren. Spot u een kaaiman of brulaap aan de oever van de rivier? Dan wordt de boot even stil gelegd en dobbert u langzaam dichterbij. Zo maakt u de mooiste close-up foto’s. Overnacht in Estancia Rincon de Socorro en val in slaap met de geluiden uit de natuur.

Boottocht in Ibera natuurpark tijdens een natuurrrondreis in Argentinië

REGENWOUD MISIONES

Tussen Iberá en Iguazú ligt het tropisch regenwoud van Misiones, dat nog nauwelijks door toeristen is ontdekt. Vanuit uw junglelodge kunt u verschillende wandeltochten maken of kies ervoor om per kano het gebied te verkennen. Door het dichtbegroeide regenwoud is het niet altijd makkelijk om dieren te zien. Horen doet u ze zeker want bij zonsondergang start een kakofonie van junglegeluiden. Bijzonder is een trip naar de horizontale watervallen van Moconá.

Helikoptervlucht over Iguazú watervallen in Argentinië

IGUAZÚWATERVALLEN

Op de grens van Argentinië, Paraguay en Brazilië liggen de watervallen van Iguazú. Voor een ultieme beleving overnacht u middenin het nationaal park en wandelt u in de vroege ochtend op eigen gelegenheid naar dit waterspektakel. Ervaar de kracht van het vallende water als u met een boot dicht bij de watervallen komt. En het mooiste zicht op de 270 watervallen heeft u als u met een helikopter over de immense watermassa’s vliegt.

Omgeving van Salta in Argentinië

MEER ARGENTINIË

Deze reis is goed te combineren met een autorondreis in de omgeving van het noordelijke Salta. In deze onbekende regio rijdt u door schilderachtige valleien,  cactusvelden, zoutvlaktes en zelfs wijngaarden. Of zorg voor nog meer contrast tijdens uw reis en breng een bezoek aan de gletsjers en ijsvelden in Patagonië.

ROUTE EN PRIJSINDICATIE

Deze 14-daagse natuurrondreis Noord-Argentinië brengt u naar Buenos Aires, Iberá, Misiones en de Iguazú watervallen.

De prijs voor deze 14-daagse natuurrondreis Noord-Argentinië ligt tussen de €6.500 en €6.900 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Hoe reist u door Argentinië?