Romantische Rondreis Panama

15 dagen eilanden en jungle

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 15-daagse reissuggestie ligt tussen de € 6.800 en € 7.300 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
De uitbundige natuur en de parelwitte stranden maken Panama tot een fantastische bestemming voor uw huwelijksreis. Aan boord van een luxe privézeiljacht waant u zich even alleen op de wereld. Samen vaart u langs de paradijselijke San Blaseilanden, met alleen oog voor uw omgeving en elkaar. Een 15-daagse reis om nog lang met een glimlach aan terug te denken.
  
Deze 15-daagse Romantische Rondreis Panama brengt u langs: Panama-Stad – San Blas of Las Perlas eilanden – Boquete – Bocas del Toro

  

gebouw en roze bloemen in casco viejo panama

Panama-Stad

Uw rondreis start in Panama-Stad. In de levendige wijk Casco Viejo is het eenvoudig om de stemming van uw huwelijksfeest vast te houden. Wij tippen u sfeervolle restaurants en kennen de leukste bars om u over te geven aan de passievolle samba of rumba. Ook de moeite waard is een bezoek aan de Miraflores Locks in het Panamakanaal, waar u meer leert over de geschiedenis en de werking van het enorme sluizensysteem.

 

zeilen san blas panama

Zeilen bij San Blas of Las Perlas

Uw huwelijksreis in Panama is niet compleet zonder een zeiltocht langs de San Blas- of Las Perlaseilanden. De kapitein en bemanning van uw privécatamaran bezorgen u een onvergetelijke tocht langs verlaten strandjes. ’s Avonds gaan de vers gevangen kreeften op het vuur en verrast de kok u met een bijpassende cocktail, terwijl u samen kijkt hoe de zon het water oranje kleurt.

 

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

panama_boquete_la_amistad_waterval

Actief in Boquete

Na de witte stranden is het tijd voor het groene binnenland van Panama. Het stadje Boquete ligt in het groene hart, dicht bij het Volcan Baru National Park. Vanwege de hogere ligging een ideaal gebied om koffie te verbouwen. In het door bromelia’s en orchideeën overwoekerde nevelwoud maakt u een canopytour: via een kabelbaan zwiept u van platform tot platform. Een originele en actieve manier om van de natuur te genieten.

 

panama_bocas_del_toro2

Bocas del Toro

U sluit uw huwelijksreis af op de tropische eilandengroep Bocas del Toro. Op Red Frog Beach gaat u op zoek naar de bekende rode gifkikkertjes. En op hoofdeiland Isla Colón geeft u zich over aan die heerlijk ontspannen Caribische sfeer. Hoogtepunt is uw verblijf in hotel Punta Caracol. Uw watervilla ligt pal boven het koraal, u springt dus zo van uw terras af om te gaan snorkelen. Het mooiste strand? Daarvan geniet u bij Azul Paradise Resort.

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze 15-daagse Romantische Rondreis Panama ligt tussen de € 6.800 en € 7.300 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.