Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse autorondreis door Panama ligt tussen de €4.400 en €4.800 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share

16 DAGEN STEDEN, NATUUR EN KUST

In uw eigen tempo toert u over de rustige wegen van Panama. Onze routebeschrijving leidt u in 16 dagen langs de bekende, maar nog liever onbekende hoogtepunten van Panama. U ontdekt de binnenlanden, rijdt langs vissersdorpjes en de stranden van de Pacifische kust. Als u trek heeft, stopt u voor een arroz con pollo of een heerlijk Caribisch gerecht. En laat u genieten van een kleurrijke mix van ongerepte natuurparken en cultuur.

Panamakanaal in Panama

PANAMAKANAAL EN CASCO VIEJO

In Panama-Stad zijn een bezoek aan het Panamakanaal en de koloniale wijk Casco Viejo de moeite waard. Bij de Miraflores Locks in het Panamakanaal ontdekt u hoe het sluizensysteem werkt. Casco Viejo is een sfeervol labyrint van pleinen en kleurrijke straatjes. Uw gids, een voormalig bendelid, brengt Casco Viejo tot leven als hij u meeneemt langs historische gebouwen en geheime plekjes waar u anders nooit zou komen.

Anton Valley, Panama

DE ANTONVALLEI

Op slechts twee uur rijden van Panama-Stad ligt de Antonvallei. De vallei ligt in een oude kratermond van een vulkaan en het is een must voor vogelliefhebbers. Vanaf de veranda van de sublieme Canopy Lodge ziet u de oropendola, aracari en euphonia. Bent u avontuurlijk ingesteld? Ga dan kajakken, raften of maak een trekking in de jungle of het berggebied La India Dormida.

Carnavalskoningin in Chitre, Panama

CHITRE

In het hart van het Azuero Schiereiland ligt het stadje Chitre. Het schiereiland is vrij onbekend bij toeristen en biedt u de kans op een pure kennismaking met de bevolking en haar kleurrijke folklore. We nodigen u graag uit voor de kroning van de Carnavalskoningin of het Mud Hut Building, waarbij de gemeenschap een traditioneel modderhuis bouwt. Bij de feestelijkheden dragen de vrouwen ongetwijfeld hun pollera, feestjurken die typisch zijn voor de regio.

Raften

NEVELWOUDEN EN KOFFIEPLANTAGES

Verscholen in het groene binnenland van Panama ligt het stadje Boquete. Op 1200 meter hoogte is het een ideaal gebied voor het produceren van koffie. Midden op een plantage vindt u één van de meest sfeervolle hotels van Panama: de Finca Lerida. In het nevelwoud van Volcan Baru National Park gaat u op zoek naar de quetzal. Toe aan wat actie? Ga dan raften op de Chiriquirivier of probeer de prachtige canopytour.

Huizen op het water in Bocas del Toro, Panama

BOCAS DEL TORO

Na uw ontdekkingstocht door Panama is het tijd om te ontspannen aan de Caribische zee, op de tropische eilandengroep Bocas del Toro. Een heerlijke plek voor natuur- en strandliefhebbers. U maakt trekkings door tropisch woud, gaat op zoek naar de rode gifkikkertjes bij Red Frog Beach en geniet van een cocktail op de prachtige stranden bij het Azul Paradise Hotel. Of snorkelt u de beschermde koraalriffen in voor een onvergetelijk onderwateruitzicht?

ROUTE EN PRIJSINDICATIE

Deze 16-daagse autorondreis door Panama brengt u naar: Panama-Stad, Antonvallei El Valle, Chitre, Boquete en Bocas del Toro.

De prijs voor deze 16-daagse autorondreis door Panama ligt tussen de €4.400 en €4.800 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Reis zelf naar Panama