Rondreis Ruig Patagonië

16 dagen vol natuur en avontuur

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse reissuggestie ligt tussen de € 9.000 en € 9.800 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Uitgestrekte landschappen, zeeleeuwen, zuidkapers, veel water en gletsjers. Ingrediënten van een droomreis? Zeker in het uitgestrekte en ruige Patagonië. Laat u verrassen door het rijke dierenleven en keer terug naar huis met de mooiste verhalen. Deze 16-daagse rondreis door Patagonië, het zuiden van Argentinië, zit vol met indrukwekkende natuurbelevingen. Alleen hier kunt u wandelen op een gletsjer, eet u de beste steak en krab en is de kans op het spotten van de zeldzame zuidkaper groot.

 

Route

Deze 16-daagse Rondreis Ruig Patagonië brengt u naar: Buenos Aires – Peninsula Valdés – Ushuaia – El Calafate – Bariloche.

 

Wilt u deze bestemmingen alvast digitaal ontdekken? Zoom dan in op het kaartje, en gebruik het gele ‘Street View’-icoon om rond te kijken!

 

 argentinie_buenos_aires_palermo

Stad vol trots en passie

Ervaar het stadsleven van Buenos Aires alsof u er woont. Uw privégids neemt u mee op een literaire stadswandeling door de levendige wijk Palermo. Aan de hand van de gedichten van de beroemde Argentijn Jorge Luis Borges ontdekt u waarom de bewoners zo trots zijn op hun stad. Het passievolle hart dat in elke Argentijn klopt, ziet u tot leven komen tijdens een bezoek aan een tangoshow. Danst u mee?

 

kajakken met zeeleeuwen in argentinie  

Kajakken met walvissen

Het schiereiland Peninsula Valdés is de thuisbasis van de zeldzame zuidkaper. Ze komen in mei en juni naar de rustige wateren van Valdés om te paren of te baren. Ook voor zeeleeuwen en pinguïns is dit een ideale plek om hun jongen groot te brengen. U kunt het gezinsleven vanaf het land aanschouwen, maar nog mooier is het vanaf het water. Met een kajak peddelt u langs de kust en ziet u de spectaculaire sprongen van de zuidkapers boven het water.

 

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vuurtoren in vuurland Ushuaia in Argentinie  

Vuurland

De meeste reizigers die Ushuaia, de hoofdstad van Vuurland, bezoeken zijn op doortocht naar Antarctica. Veel mensen weten niet dat deze kleine stad ook een goed startpunt is voor wandeltochten in het Nationaal Park Vuurland, een boottocht op het Beaglekanaal of een helikoptervlucht over de ijsvelden van de Andes. Na een actieve dag kunt u in Ushuaia genieten in een van de vele visrestaurants. Onze tip: trakteer uzelf op koningskrab. Lekkerder dan in Ushuaia vindt u hem niet.

 

varen tussen gletsjers in argentinie patagonie  

Gletsjercruise

Wandelen op de Perito Moreno gletsjer is een van de hoogtepunten van uw rondreis door Patagonië. U hoort het ijs kraken onder uw voeten en de ijsmassa lijkt van zo dichtbij nog uitgestrekter dan vanaf het veel bezochte platform aan de overkant. Wilt u liever de gletsjer vanuit een luie stoel bewonderen? Dan regelen wij voor u een plek op de Santa Cruz. Met slechts 44 passagiers geniet u van een luxe cruise langs vier gletsjers: de Spegazzini, de Mayo, de Upsala en de Perito Moreno gletsjer.

 

golfbaan bij het merendistrict in argentinie  

Levend schilderij

Een bezoek aan Bariloche en het merendistrict van Argentinië mag niet ontbreken. Vanuit uw lodge kijkt u uit op het prachtige Nahuel Huapi meer met op de achtergrond de besneeuwde bergtoppen van het Andesgebergte. Alsof u wakker wordt in een levend schilderij. Trek eropuit met een boot en bezoek de verborgen watervallen van Nahuel Huapi. Bent u een golfliefhebber? Volg dan de 18 holes op de Llao Llao golfbaan. Dit is een van de mooiste golfbanen ter wereld.

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse Rondreis Ruig Patagonië ligt tussen de € 9.000 en € 9.800 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.