Ultieme Amazonecruise Peru

acht dagen varen door de ongerepte Amazone

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze achtdaagse reissuggestie ligt tussen de € 4.500 en € 4.800 per persoon (cruise only). Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Wie de tijd neemt om zich te verdiepen in het Amazonegebied van Peru, komt er al snel achter dat de ultieme Amazonecruise langer zou moeten duren dan de gebruikelijke vier of vijf dagen die doorgaans aangeboden worden. Want hoe langer de cruise, hoe verder weg van de bewoonde wereld! Met de La Estrella Amazon Star vaart u acht dagen lang door het Pacaya-Samiria National Reserve. U vaart langs plekken waar andere schepen niet komen en waar de flora en fauna zich van hun beste kant laten zien. U maakt junglewandelingen, boottochten en kajaktrips onder leiding van de beste lokale natuurgidsen.
Peru Amazone Iquitos cruise La Estrella Amazon Star schip

La Estrella Amazon Star

Vanuit Lima bereikt u per vliegtuig Iquitos, de junglehoofdstad van het Amazonegebied in Peru. Een gids brengt u samen met de andere gasten naar het luxe Amazonecruiseschip La Estrella Amazon Star. Met maximaal 28 andere natuurliefhebbers gaat u acht dagen op ontdekkingstocht door het tropisch regenwoud van het Pacaya-Samiria National Reserve. Onderweg geniet u van het comfort aan boord en de lokale gerechten die de chef bereidt!

Peru Amazone night-owl-monkey klein

Pacaya-Samiria National Reserve

Het Pacaya-Samiria National Reserve is één van de grootste beschermde gebieden in Peru, met een oppervlakte van meer dan 20.000 km². In het gebied wonen indianen die nog traditionele wijze leven. U maakt dus niet alleen kennis met fauna, maar ook met de lokale bevolking. Dieren die u gaat zien zijn de vele arasoorten – waaronder de blauwgele macaws – diverse aapsoorten, en rivierdolfijnen die u alleen in dit deel van Peru en in Ecuador ziet.

Peru Amazone amazon-rainforest klein

Uw reis in het kort

Op dag één vliegt u naar Iquitos, bezoekt u het Manatee Research Center en scheept u in op de La Estrella Amazon Star om richting Pacaya-Samiria te varen. Dagen twee tot zeven verkent u het Amazonegebied. U maakt wandelingen door de jungle, gaat kajakken in de smalle zijrivieren en maakt boottochten langs de oevers. 

De verzorging aan boord is op basis van volpension. Op dag acht neemt u afscheid van de gidsen en bemanning, en vliegt u terug naar Lima. 

 
  

Prijsindicatie

Voor deze individuele Ultieme Amazonecruise Peru is de reissom € 4.400 – € 4.800 per persoon (cruise only). De reissom is indicatief en gebaseerd op twee samenreizende personen. De reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, reisdatum en beschikbaarheid. De reis wordt op maat samengesteld aan de hand van uw wensen.

 

Deze Amazonecruise is uitstekend te combineren met de rondreizen Noord-Peru en Hoogtepunten van Peru!

 

 

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]