Rondreis Peru en Galápagos

Het mooiste van twee landen

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse reissuggestie ligt tussen de € 10.800 en € 11.300 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share

Peru en de Galápagoseilanden: een droomcombinatie. Tijdens deze 16-daagse rondreis ziet u de hoogtepunten van de Incacultuur én het wonder van de Galápagos. Cusco is een prachtige uitvalsbasis voor het bezoeken van de Incabolwerken in de Heilige Vallei en natuurlijk Machu Picchu. Tijdens een cruise langs de Galápagos maakt u kennis met tientallen bijzondere dieren.

 

Deze 16-daagse Rondreis Peru en Galápagos brengt u naar: Lima – de Heilige Vallei – de Incastad Machu Picchu – Cusco – Quito – diverse Galápagoseilanden zoals Santa Cruz en Floreana

 

Peru culinair garnalen salade

Culinair Lima

De culinaire hoofdstad van Zuid-Amerika leert u pas écht kennen op die plekken waar de inwoners ook komen zoals bijvoorbeeld de Mercado Central. Met een chefkok gaat u deze markt op en proeft en ruikt u de basis van klassieke Peruaanse gerechten. Dat er niet altijd een sterrenmaaltijd nodig is om de ingrediënten tot hun recht te laten komen, ontdekt u als u op straat heerlijke empanada’s proeft.

 

Peru Cusco kathedraal uitvalsbasis Machu Picchu

Koloniaal Cusco

Dat Cusco geliefd is, begrijpt u meteen: u komt tijd te kort voor alle prachtige kerken en kloosters, kleurrijke markten, Incastraten en gezellige terrassen en restaurants. Vanaf de ruïnes van Sacsayhuaman geniet u van het uitzicht op de vroegere hoofdstad van het Incarijk – en ziet u opeens dat de stad gebouwd is in de vorm van een poema. Wilt u Cusco op een ander niveau ervaren? We laten u graag kennis maken kunstenaars, archeologen en de beste chef-koks.

 

Peru Heilige vallei vrouwen met kinderen

De Heilige Vallei

Niet ver van Cusco ligt de Heilige Vallei van de Inca’s. Blijf hier zeker een paar dagen: de forten van Pisac en Ollantaytambo, de zoutpannen van Maras en het unieke kerkje van het Andesdorp Chinchero zijn allemaal een bezoek waard. Wilt u de vallei graag op een andere manier leren kennen? Dan verzorgen wij een paardrijtocht, rafttocht over de rivier of een canopytour door de bossen.

 

Machu Picchu, Peru wereldwonder vanaf Cusco

Magisch Machu Picchu

Machu Picchu is de best bewaarde Incastad van Peru. U komt er per trein vanuit Cusco, of door één van de Inca Trails te bewandelen. Wij laten u graag in alle rust genieten van de trappen, terrassen, tempels en paleizen. Daarom leidt uw privégids u ’s ochtends vroeg of laat in de middag door de stad. Meer weten over de archeologische ontdekkingen? Ga dan een dag op stap met een archeoloog of antropoloog. Wij regelen het voor u. 

 

 

Onderwater ontmoeting met schildpad galapagos_duiken

Uw eigen Galápagoservaring

Aan boord van een catamaran of motorjacht beleeft u de Galápagoseilanden het meest intens. ’s Nachts vaart de bemanning u naar het volgende eiland. ‘s Ochtends wordt u wakker met alle tijd om de dieren te bekijken of te snorkelen. Elk vulkanisch eiland is uniek en huist diersoorten die op de ander eilanden niet voorkomen. Wat wilt u het liefst ontdekken – en hoe? Aan de hand van uw wensen kiezen wij het juiste schip en de perfecte route.

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse Rondreis Peru en Galápagos ligt tussen de € 10.800 en € 11.300 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.