Rondreis Machu Picchu en Manu

18 dagen actief in Peru

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 18-daagse reissuggestie ligt tussen de € 7.400 en € 8.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Van de koloniale stad Cusco loopt u naar het magische Machu Picchu. U wandelt dwars door het hoogland en het nevelwoud van de Andes naar dit Incahoogtepunt van Peru. Ook de rest van uw 18-daagse reis is actief. In het nevelwoud gaat u op zoek naar de rode rotshaan. En in Manu gaat u op pad met wetenschappers en draagt u bij aan het behoud van de natuur.
 
Deze 18-daagse Rondreis Machu Picchu en Manu brengt u naar: het culinaire Lima – de koloniale stad Cusco – de Salkantay Inca Trail – Machu Picchu – het nevelwoud Manu – het tropisch regenwoud van Manu

 

Peru Cusco uitzicht

Koloniaal Cusco

Dat Cusco geliefd is, begrijpt u meteen: u komt tijd te kort voor alle prachtige kerken en kloosters, kleurrijke markten, Incastraten en gezellige terrassen en restaurants. Vanaf de ruïnes van Sacsayhuaman geniet u van het uitzicht op de vroegere hoofdstad van het Incarijk – en ziet u opeens dat de stad gebouwd is in de vorm van een poema. Wilt u Cusco op een ander niveau ervaren? We laten u graag kennismaken met kunstenaars, archeologen en de beste chef-koks.

 

Rondreis Peru Machu Pcchu uitzicht op wereldwonder

Magisch Machu Picchu

Eén van onze favoriete Inca Trails naar Machu Picchu is de Salkantay Inca Trail. Met een klein gezelschap wandelt u van lodge naar lodge. U overnacht in alle comfort, middenin de natuur. Slotstuk van de zesdaagse trail is de Llactapara pass, op 2.700 meter hoogte. Vanaf hier heeft u een adembenemend uitzicht op de stad. Uw privégids gaat graag vroeg in de ochtend of laat in de middag met u op pad, zodat u in alle rust van Machu Picchu kunt genieten.

 

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Peru Amazone Cock of the Rock close up

Nationale vogel

De rode rotshaan (cock of the rock) is een echt haantje. Tijdens de balts slooft hij zich uit met een speciale dans, laag bij de grond. U krijgt de kans om dit schouwspel te zien, dichtbij de Cock of the Rock lodge in het nevelwoud van Manu, op ongeveer vijf uur rijden vanuit Cusco. U reist samen met een ornitholoog die u wijst op de kolibries en andere vogelsoorten die ook in dit nevelwoud leven.

 

Peru Amazone reuzenotters

Manu Biosfeer Reservaat

In het regenwoudlaagland van het zuidoosten van Peru vindt u het Manu Biosfeer Reservaat. Dit indrukwekkende nationaal park is het leefgebied van meer dan duizend soorten vogels, inclusief zeven soorten ara’s. Ook kunt u hier verschillende soorten apen, rivierotters, zwarte en witte kaaimannen, tapirs en zelfs jaguars tegenkomen. De natuur is nauwelijks aangetast door de moderne wereld en beeldschoon – maar zeer kwetsbaar.

 

Manu Learning Centre

In het Manu Learning Centre krijgt u de kans om een bijdrage te leveren aan het behoud van de natuur. U kunt bijvoorbeeld met onderzoekers op pad gaan om bewegingscamera’s te plaatsen of op te halen. Met deze camera’s bekijken ze welke zoogdieren er in het gebied voorkomen en hoe actief ze zijn. In het Amazonestadje Salvacion helpt u mee in de biotuin. Bewoners herplanten hier bomen en produceren hun eigen groenten. Zo houden ze het ecosysteem in stand.
 

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze 18-daagse Rondreis Machu Picchu en Manu ligt tussen de € 7.400 en € 8.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.