Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 15-daagse luxe rondreis door Rajasthan ligt tussen de €5.600 en €6.700 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid. 

Share

DE GELIEFDE PROVINCIE VAN INDIA

Een 15-daagse rondreis door Rajasthan om nooit meer te vergeten. Reist u met ons mee? Rajasthan is India’s meest bekende en meest geliefde provincie. En terecht! Overdag bekijkt u oosterse tempels en bewondert u de paleizen en prachtige mensen in hun kleurrijke gewaden. ’s Avonds droomt u weg bij de klanken van het sufi-bandje dat in de open lucht de sterren van de hemel speelt. Een rondreis Rajasthan heeft nog veel meer te bieden: een luipaardpopulatie die letterlijk onder de mensen leeft, stuwmeren boordevol vogels en kansen te over voor een prachtige fietstocht.

Kanon bij Jodhpur in India

MEESTERWERKEN

De steden Udaipur, Jodhpur en Jaipur waren eeuwenlang belangrijke stadstaten, geregeerd door Rajputs en Maharadja’s. De forten en architectonische meesterwerken die ze bouwden gaan uw voorstellingsvermogen soms te boven en brengen de fantasie tot leven. Uw gids vertelt u er graag meer over tijdens speciale wandelingen in uw eigen tempo.

Jeepsafari in Rajastan, India

BIJZONDERE BUREN

Heeft u wel eens luipaarden gefotografeerd, terwijl achter u een boer zijn akker omploegt? Op het platteland van Rajasthan kan het zomaar gebeuren. Luipaardfamilies leven hier namelijk tussen de lokale stammen. Jawai Leopard Camp heeft een eigen onderzoekscentrum. Hier leert u meer over dit unieke samenleven van mens en jachtdier. En wat betekent dit nu voor een schaapherder?

Rajastan portret van twee meisjes in India

FIETS VOOR EEN ANDER

Shahpura ligt in een afgelegen – en daarmee zeer authentiek – gedeelte van Rajasthan. De mooiste manier om deze groene regio te verkennen is per fiets. U bent zeker van veel bijzondere ontmoetingen met nieuwsgierige dorpsbewoners! Via het fonds van uw gastheren in Shahpura Bagh wordt uw fiets na de tocht gedoneerd aan de dorpelingen.

Rajasthan Udaipur Lake Palace

SLAPEN AL EEN MAHARADJA

Uw verblijf tijdens uw rondreis Rajasthan is niet compleet zonder een overnachting in een origineel maharadjapaleis. Het Taj Lake Palace hotel in Udaipur is een waar museumstuk. In Jodhpur slaapt u aan de voet van het immense Mehrangarh Fort. Terwijl de ochtendzon de marmeren façades van de Taj Mahal in een roze gloed zet, wentelt u zich nog even in de luxe van deze ervaring voor u weer naar huis reist.

ROUTE EN PRIJSINDICATIE

Deze 15-daagse luxe rondreis door Rajasthan brengt u naar: Delhi, Agra, Jaipur, Shahpura, Udaipur, Jawai en Jodhpur.

De prijs voor deze 15-daagse luxe rondreis ligt tussen de €5.600 en €6.700 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid. 

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Wat wilt u doen in India?