Rondreis Réunion en Mauritius

Het beste van twee eilanden

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse reissuggestie ligt tussen de € 4.000 en € 4.700 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Het rauwe natuurschoon van Réunion en de mooiste zandstranden van Mauritius komen samen in deze 16-daagse Rondreis Réunion en Mauritius. Met een huurauto gaat u op ontdekkingsreis. Geniet van de vrijheid die een eigen voertuig u geeft. Stap uit waar u wilt om een wandeling te maken, een croissantje te eten of een duik in de oceaan te nemen. De rijafstanden zijn klein en de wegen rustig. U passeert een actieve vulkaan, kraters en indrukkende groene bergen en sluit uw vakantie af met een paar ontspannen dagen aan de mooie kust van Mauritius.
 
Deze 16-daagse Rondreis Réunion en Mauritius brengt u naar: Réunion: Hell-Bourg – Cilaos – Mauritius: Chamarel – Pointe aux Biches

 

Reunion piton de la fournaise vulkaanuitbarsting eruptie lava

Vulkaankraters

Bij aankomst op Réunion staat een comfortabele huurauto voor u klaar, waarmee u op eigen gelegenheid het eiland ontdekt. Rijd bijvoorbeeld naar Hell-Bourg. Dit lieflijke dorpje ligt aan de rand van één van de drie vulkaankraters op het eiland, Cirque de Salazie. Prachtige puntvormige bergen steken ver boven het aardoppervlak uit. Misschien is Piton de la Fournaise wel uw volgende stop. Daal af en wandel door eeuwenoude lavatunnels rondom deze nog altijd actieve vulkaan.

 

Fietsen op Reunion tijdens uw rondreis

Hoogste piek

Klaar voor een uitdaging? Bedwing dan de 400-bochtenweg richting het dorpje Cilaos, aan de voet van de Piton des Neiges. Onderweg stopt u om te genieten van het uitzicht op het ruige berglandschap. U weet gauw genoeg of u de Piton des Neiges nadert. Deze hoogste piek van de Indische Oceaan steekt grillig omhoog. In de omgeving kunt u wandelen en fietsen.

 

Reunion strand

Luieren bij L’Hermitage

Voor een dagje luieren rijdt u door naar Saint-Gilles Les Bains. Het strand L’Hermitage dat aan  dit stadje grenst, is met zijn witte zand en tropische bomen het mooiste van Réunion. Dit uitgerekte zandstrand leent zich uitstekend voor lange strandwandelingen. Daarna geniet u in Saint-Gilles op de terrasjes van een verse koffie met Franse lekkernijen.

 

Mauritius Grand Bassin hindoe

Zuidelijk Mauritius

Na een vlucht van 45 minuten komt u aan op Mauritius. Vervolg uw weg in de volgende auto, naar het zuiden van het eiland. Het Black River Gorges National Park is een aanrader voor natuur- en vogelliefhebbers! Hier vindt u vogelsoorten die alleen op Mauritius voorkomen, zoals de roze duif en de echoparkiet. Vlakbij dit park ligt het Grand Bassin. Dit heilige kratermeer is één van de belangrijkste Hindoe-bedevaartsoorden buiten India. 

 

Mauritius strand

Aan het strand

Mauritius is één van onze favoriete strandbestemmingen. Deze ‘parel van de Indische Oceaan’ heeft het allemaal: witte stranden, een azuurblauwe oceaan en veel zon. De ideale plek om nog even na te genieten. Op Mauritius verblijft u in de beste hotels, waar u volledig in de watten wordt gelegd.

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse Rondreis Réunion en Mauritius ligt tussen de € 4.000 en € 4.700 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.