Fly-in Safari Zimbabwe

11 dagen langs de mooiste natuurparken

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze elfdaagse reissuggestie ligt tussen de € 6.500 en € 7.800 per persoon, inclusief internationale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Zimbabwe is voor veel safariliefhebbers een droombestemming met veel afwisseling in wildbeleving en safari-activiteiten. Heeft u maar beperkt de tijd, dan biedt onze elfdaagse fly-in safari uitkomst. Klassiekers als Hwange National Park, Matusadona en Victoria Falls staan zeker op het programma. Door meerdere nachten op één plek te verblijven laten wij u in een rustig tempo genieten.  

Route

Deze elfdaagse Fly-in Safari Zimbabwe brengt u langs: Victoria Falls – Hwange National Park – Lake Kariba – Harare. 

 

Wilt u deze bestemmingen alvast digitaal ontdekken? Zoom dan in op het kaartje, en gebruik het gele ‘Street View’-icoon om rond te kijken!

 

Zimbabwe_Lake Kariba_ safari per boot

Een oase van rust

Op een klein schiereiland aan de oever van Lake Kariba ligt Musango Safari Camp. Een prachtige locatie met als enige geluidsoverlast het getjilp van vogels en gebrul uit de bush. Eigenaar en bushfanaat Steve kennen wij al jaren. Zijn expertise en liefde voor de natuur zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Stap in een boot en vaar langs de inhammen van Lake Kariba om prachtige vogels te spotten. Alles gaat gepaard met veel uitleg en passie voor de natuur. 

Zimbabwe_Hwange_leeuw en zebra's

Geen dag hetzelfde

In Hwange National Park, het grootste wildpark van Zimbabwe, kunt u met gemak drie dagen verblijven zonder u te vervelen. Het kleinschalige The Hide ligt aan de rand van het park, een ideale plek voor een safariwandeling. Vanuit de verzonken observatiepost observeert u drinkende giraffes en tijdens een tocht in een open jeep gaat u op zoek naar de katachtigen in dit park. Spectaculair is het zien van een leeuw die op jacht is. En u zit op de eerste rij bij dit schouwspel van de natuur. 

Zimbabwe_victoria watervallen vanuit de lucht met helikopter

Genoeg te beleven

Van een afstand ziet u het opspattende water al, u bent bij Victoria Falls. Deze populaire plaats dankt zijn naam aan de gelijknamige watervallen. Dit enorme watergordijn bekijkt u vanaf het terras van het statige Victoria Falls Hotel waar u geniet van uw hightea. Iets avontuurlijker? Pak dan de kano en kom heel dicht bij dit natuurgeweld. Of stap in een helikopter of microlight, want het magnifieke uitzicht vanuit de lucht willen wij u niet onthouden. 

Prijsindicatie

De prijs voor deze elfdaagse Fly-in Safari Zimbabwe ligt tussen de € 6.500 en € 7.800 per persoon, inclusief internationale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]