Rondreis Dubai en Seychellen

13 dagen stad, natuur en strand

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze dertiendaagse reissuggestie Rondreis Dubai en Seychellen ligt tussen de € 4.900 en € 5.700 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Dubai laat zich moeilijk beschrijven – u kunt deze Arabische wereldstad eigenlijk alleen zelf ervaren. Bezoek bijvoorbeeld Old Town, waar de hoogste toren ter wereld (Burj Khalifa) staat. Of struin rond in één van de gigantische shopping malls die 24 uur per dag open zijn. Na de drukte van de stad reist u door  naar de paradijselijke Seychellen, waar u ontspant op de eilanden Praslin en La Digue.  Samen vormen deze eilanden een perfecte combinatie van natuur, strand en de prachtige turquoise oceaan.  
 
Deze dertiendaagse Rondreis Dubai en Seychellen brengt u naar: Dubai – Praslin – La Digue

 

Rondreis Dubai en Seychellen - Dubai Old Town

Dubai – The Palace Downtown

Voor de ultieme citytrip kiest u voor een verblijf in The Palace Downtown. Deze verborgen diamant van Dubai ligt op een centrale plek, met de bekende hoogtepunten zoals de Burj Khalifa en de Dubai Mall op loopafstand. De Arabische sfeer komt tot leven in uw stijlvol ingerichte kamer en als u vanaf uw balkon het spectaculaire uitzicht bewondert. Even bijkomen? Stap dan het wellnesscentrum binnen!

Rondreis Dubai en Seychellen - uitzicht over Praslin

Praslin

Dit groene eiland wordt gedomineerd door diverse berg- en heuvelruggen: mooie wandelroutes zijn overal te vinden. Strandliefhebbers vinden in het noordoosten van het eiland heerlijke zwembaaien bij Cote d’Or. Centraal op het eiland ligt het nationale park Valée du Mai, met meer dan vierduizend reusachtige Coco de Mer-palmen. Een verblijf in het boutique hotel Dhevatara zorgt voor de persoonlijke finishing touch.

Rondreis Dubai en Seychellen - granietrotsen van La Digue

La Digue

Het eiland La Digue is bekend vanwege de spectaculaire granietformaties en helderwitte stranden. Het ontspannen ritme van het leven op La Digue, de houten huizen in koloniale stijl, de geurende bloesem en de vriendelijke mensen doen denken aan lang vervlogen tijden. La Digue, één van de mooiste eilanden van de Seychellen. Om deze idyllische island vibe compleet te maken, verblijft in het barefoot luxury hotel Le Domaine de l’Orangeraie.

Prijsindicatie

De prijs voor deze dertiendaagse Rondreis Dubai en Seychellen ligt tussen de € 4.900 en € 5.700 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]