Eilandhoppen Langs de Seychellen

Ontdek in 13 dagen Mahé, Praslin en La Digue

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 13-daagse reissuggestie ligt tussen de € 5.200 en € 5.900 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
De drie grootste eilanden van de Seychellen hebben ieder hun eigen charme. Op Mahé gaat u op culturele ontdekkingstocht. U proeft lokale gerechten en bewondert het werk van kunstenaars die hier zijn neergestreken. Op Praslin verlaat u het gebaande pad en gaat u met een privégids op zoek naar de zwarte papegaai. Op La Digue fietst u langs grote landschildpadden en mooie uitzichtpunten. Even bijkomen? Op welk eiland u ook bent, u hoeft nooit lang te zoeken naar een wit strand aan de blauwe oceaan. 
 
Deze 13-daagse reissuggestie brengt u naar de eilanden: Mahé – Praslin – La Digue

 

Seychellen_Paradijselijke combi_Onderweg Praslin stop bij Elvis

Culturele ontdekkingstocht

Met uw huurauto rijdt u over Mahé naar idyllische baaien als Anse Takamaka of Anse Bougainville. Stop onderweg bij Artisanal Kiosk voor een verse vruchtencocktail, of lunch bij Maria’s Rock, waar u uw eigen vis grilt. In de namiddag bewondert u het werk van de vele Europese kunstenaars die op Mahé zijn neergestreken. Aan de westkust vindt u de galerie van Gerard Devoud, met kleurrijke, levendige schilderijen.

 

Seychellen zeldzame praslinpapegaai

De ongerepte natuur

De natuur van Praslin moet u gezien hebben. Huizenhoge palmbomen, unieke kokosnoten en zeldzame vogels maken dit eiland populair. Wij brengen u vanuit hotel Le Duc de Praslin naar het rustige Fond Ferdinand Nature Reserve. Ga met uw (privé)gids op zoek naar de zwarte praslinpapegaai, die alleen op de Seychellen voorkomt. En fotografeer in alle rust de grote coco de mer.

 

Seychellen fiets op het strand

Op de pedalen

Waarom Anse Source d’Argent op La Digue het meest gefotografeerde strand ter wereld is? Dat ziet u snel. Wit zand steekt schitterend af tegen de granietrotsen en groene begroeiing. Na een kwartiertje fietsen vanaf uw hotel Domaine de L’Orangeraie bereikt u dit prachtige strand. Of trap nog even verder, omhoog naar Bellevue, de top van het eiland. Het uitzicht op buureiland Praslin is de inspanning waard!

 

Seychellen visser op granietrots

Vriendschap sluiten

Tijdens uw rondreis laten wij u graag zien hoe de Seychellois genieten van hun vrije tijd. Op zondag trekken zij met hun familie naar één van de baaien voor sport, spel, kruidige gerechten en een gezellige middag. Laat u verleiden tot een wedstrijdje strandvolleybal als u wordt uitgenodigd om één van de familieteams te versterken. Hier sluit u vriendschappen voor het leven!

 

Seychellen eilandhoppen vliegtuig  

Van eiland naar eiland

Hoe u van eiland naar eiland reist, is aan u. Vanuit een vliegtuigje heeft u een indrukwekkend uitzicht op de eilandjes in de oceaan. Tussen oktober en april is de zee rustig en kunt u ook goed over het water reizen. Wilt u in stijl aankomen? Dan regelen wij een privéhelikopter voor u. Het eilandje Sainte Anne heeft een eigen landingsplaats, net als Lémuria en Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa.

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze 13-daagse reissuggestie ligt tussen de € 5.200 en € 5.900 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

 

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]